Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régimódi vagyok? :O (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régimódi vagyok? :O (Többi lent) 15/L

Figyelt kérdés
Egyszer beszélgettem egy "barátnőmmel" (azért van idézőjelben mert ez a barátság konkrétan annyiból áll hogy kihasznál a csaj...) és meséltem neki egy fiúról akivel lehet hogy lesz valami, és erre felkiált, hogy na ezt is megéltük! De most komolyan... mert alig 15 évesen még nem volt pasim mindenről lekéstem vagy mi? xD Mert 11-12 évesen is furcsállották hogy nem rohangálok a fiúk után... Lehet hogy tovább maradok szingli de én azt szeretném ha egy fiú küzdene értem. Ez baj? :S
2012. okt. 30. 08:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Már minden lány (tisztelet a kivételnek) egy-két facebookos üzenettől azonnal a fú karjaiba omlik... De azt csak néhány kattintás xD És mivel én nem ehhez a csoporthoz tartozom már ki vagyok különítve mint vénlány O.o" XD
2012. okt. 30. 09:27
 12/17 anonim ***** válasza:

9-ik vagyok.

Hát hogy ha kikülönítenek a barátnőid ezzel az okkal,akkor hagyd őket a ***** csak kihasználnak ahogy mondtad,keres normális barátnőket..

2012. okt. 30. 09:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Készülj fel arra, hogy 3-5 éven belül nem lesz normális udvarlód. Majd, ha leszel annyi idős, hogy 25 felettiek érdeklődését is felkelted, akkor lesz esélyed.

De azzal sem vesztesz semmit, ha még 5 évig nem lesz kapcsolatod.

2012. okt. 30. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
"vénlány" :-D
2012. okt. 30. 09:55
 15/17 Lues ***** válasza:

15 évesen vénlány?! Ezt gyorsan felejtsd el! Mondok neked valamit! Én annyi idősen csókolóztam először, mint amennyi te vagy. Életem első pasijával 18 évesen jártam, de nem volt semmi szex. Majd 19 évesen jöttem össze a mostani párommal, aki meghódított, elérte, hogy beleszeressek és NEM én mentem utána! Ja, 7 éve vagyunk együtt és megbecsül! Hidd el, hogy akik most fikáznak, egyszer fel fognak rád nézni, mert őket csak szexre fogják használni, neked meg komoly kapcsolatod lesz és BOLDOG leszel!

26/L

2012. okt. 30. 10:17
 16/17 Diavolino44 ***** válasza:
Nah nem mar, 15 evesen ciki, hogy nem szexelsz s nem volt meg baratod, 12 eve amikor en voltam annyi idos, jo ha 1-2 fiunak lanynak volt mar csok tapasztalata. Szoval szerintem te gondolkodsz normalisan, meg ne valtozz mert megtalallak.. :)
2012. okt. 30. 10:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom de mindig kinézik az olyanokat akik nem mennek a csorda után... De mindegy :D Köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 30. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!