Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régimódi vagyok? :O (Többi lent) 15/L
9-ik vagyok.
Hát hogy ha kikülönítenek a barátnőid ezzel az okkal,akkor hagyd őket a ***** csak kihasználnak ahogy mondtad,keres normális barátnőket..
Készülj fel arra, hogy 3-5 éven belül nem lesz normális udvarlód. Majd, ha leszel annyi idős, hogy 25 felettiek érdeklődését is felkelted, akkor lesz esélyed.
De azzal sem vesztesz semmit, ha még 5 évig nem lesz kapcsolatod.
15 évesen vénlány?! Ezt gyorsan felejtsd el! Mondok neked valamit! Én annyi idősen csókolóztam először, mint amennyi te vagy. Életem első pasijával 18 évesen jártam, de nem volt semmi szex. Majd 19 évesen jöttem össze a mostani párommal, aki meghódított, elérte, hogy beleszeressek és NEM én mentem utána! Ja, 7 éve vagyunk együtt és megbecsül! Hidd el, hogy akik most fikáznak, egyszer fel fognak rád nézni, mert őket csak szexre fogják használni, neked meg komoly kapcsolatod lesz és BOLDOG leszel!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!