Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régimódi vagyok? :O (Többi lent) 15/L
Ne hallgass senkire, csak a saját érzéseidre.
Örülök, hogy van még ilyen gondolkodású lány. És igen akard, hogy fusson utánad a pasi! Így kiszűrheted azt a patkányfajtát amelyik csak döngetni akar...
25F ;)
nem kell olyan nagyon jó csajnak lenni ahhoz szerintem. én se vagyok 10 csaj mégis tepert értem a barátom 1 hónapot. hihetetlen édes volt.
és amúgy nem egyáltalán nem baj. te csinálod jól ;) hidd a a pasik megbecsülik ezt. persze a normálisabb fajták.. amikor nekem a mostani barátom megtudta, hogy még nem volt fiúm, oda volt :)
17L
Mért lennél régimódi?Inkább normális lánynak tűnsz,nem mint a mai pláza cicák..
FB-n én se szeretek ismerkedni annak ellenére hogy fiú vagyok,nem rég egy buszon megállóban szólítottam le egy lányt,és tök jól elbeszélgetünk,de még nincs semmi.Most meg nem tudom hova hívjam ilyen hideg időbe..
Sok sikert neked is!Amúgy ha azt szeretnéd hogy oda menjen hozzá egy fiú,akkor adj neki jelet,mosolyogj rá is kacsinthatsz de csak 1x,ha visszamosolyog akkor talán ha van töke oda megy hozzád,ha nincs akkor menj te ha ennyire akarod.Remélem segítettem :)
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!