Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régimódi vagyok? :O (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régimódi vagyok? :O (Többi lent) 15/L

Figyelt kérdés
Egyszer beszélgettem egy "barátnőmmel" (azért van idézőjelben mert ez a barátság konkrétan annyiból áll hogy kihasznál a csaj...) és meséltem neki egy fiúról akivel lehet hogy lesz valami, és erre felkiált, hogy na ezt is megéltük! De most komolyan... mert alig 15 évesen még nem volt pasim mindenről lekéstem vagy mi? xD Mert 11-12 évesen is furcsállották hogy nem rohangálok a fiúk után... Lehet hogy tovább maradok szingli de én azt szeretném ha egy fiú küzdene értem. Ez baj? :S
2012. okt. 30. 08:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez renben vam.De miért várod el,hogy küzdjön érted? Nagyon jó csajnak kell ahhoz lenni..
2012. okt. 30. 08:59
 2/17 anonim ***** válasza:
nem sőt ennek örülök hogy vannak még normális lányok:) 19f
2012. okt. 30. 09:00
 3/17 anonim ***** válasza:
19%
Igen. Régimodi, söt...(inkább nem irom le).. vagy, ha azt akarod hogy küzdjön érted. Ha azt akarod, hogy meghoditson, az már más. Az jogos.
2012. okt. 30. 09:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem baj! Csak így tovább, kár, h nagyon kevés korodbeli gondolkodik így. :) Sztem inkább legyél büszke magadra meg a szüleidre, h jól neveltek :)Mindennek eljön majd az ideje és a pasizás még várhat a te korodban. :)
 5/17 anonim ***** válasza:

Ne hallgass senkire, csak a saját érzéseidre.

Örülök, hogy van még ilyen gondolkodású lány. És igen akard, hogy fusson utánad a pasi! Így kiszűrheted azt a patkányfajtát amelyik csak döngetni akar...

25F ;)

6/17 anonim ***** válasza:

nem kell olyan nagyon jó csajnak lenni ahhoz szerintem. én se vagyok 10 csaj mégis tepert értem a barátom 1 hónapot. hihetetlen édes volt.

és amúgy nem egyáltalán nem baj. te csinálod jól ;) hidd a a pasik megbecsülik ezt. persze a normálisabb fajták.. amikor nekem a mostani barátom megtudta, hogy még nem volt fiúm, oda volt :)

17L

2012. okt. 30. 09:03
 7/17 anonim ***** válasza:
normális vagy. bár a "küzdés" kicsit sok elvárás, de megérthető :-)
2012. okt. 30. 09:04
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Úgy értettem a küzdést hogy pl odajön hozzám beszélgetni vagy valami, nem pedig azzal elintézni hogy lájkolja néhány képem, esetleg megbök... Nem sokkal de ennél egy picit többet szeretnék.
2012. okt. 30. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
amit szeretnél az nem "küzdés" hanem udvarlás! :-) és az teljesen joggal elvárható! :-D
2012. okt. 30. 09:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Mért lennél régimódi?Inkább normális lánynak tűnsz,nem mint a mai pláza cicák..

FB-n én se szeretek ismerkedni annak ellenére hogy fiú vagyok,nem rég egy buszon megállóban szólítottam le egy lányt,és tök jól elbeszélgetünk,de még nincs semmi.Most meg nem tudom hova hívjam ilyen hideg időbe..

Sok sikert neked is!Amúgy ha azt szeretnéd hogy oda menjen hozzá egy fiú,akkor adj neki jelet,mosolyogj rá is kacsinthatsz de csak 1x,ha visszamosolyog akkor talán ha van töke oda megy hozzád,ha nincs akkor menj te ha ennyire akarod.Remélem segítettem :)

14F

2012. okt. 30. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!