Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj az ha egy lány "régimódi"?
Semennyire, én a "régimódi" lányokat preferálom. ;)
16F
Komolyabb vagy a korodnál, ennyi. Én is ilyen voltam, bár lassan a korom kezdi beérni a komolyságomat, szóval nekem már jobb dolgom van, de nem lesz könnyű dolgod még pár évig a párkereséssel (tapasztalat...). Nekem amúgy kifejezetten szimpatikus tulajdonságok (még ma is ilyeneket keresek), csak a tinik között ez ritka, mint a fehér holló és nekem nem volt mázlim anno.
20/f
Nembaj az. Sztem cuki vagy:D
van pasid?
Azért érzed furának magad, mert sekélyes emberek vannak körülötted és kevés olyan emberrel találkozol, mint amilyen Te is vagy. Sajnos a tinik többsége nagyon felszínes. Vagy ez az igazi arcuk, vagy félnek megmutatni magukat és inkább beolvadnak.
Szerintem a világon semmi baj nincs veled, sőt!!! Kár, hogy a többség nem olyan mint Te.
egyáltalán nem baj. jobban szeretem a régimódiakat, mint a rámenős bulákat : )
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!