Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj az ha egy lány "régimódi"?
Figyelt kérdés
Nem az h úgy öltözködik, mert követi a divatot(már amennyire lehet :D) és előnyös ruhákat vesz fel, de a gondolkodása olyan, h pl.: "elvárja" h a fiú közeledjen először, meg mindenről meg van a maga véleménye ami ma már lehet,h kicsit furcsa. Az életről való felfogása kicsit más.Én pl. 14éves lány vagyok, és én már nagyon azt szeretném, h legyen férjem, gyerekeim, munkám. Jó,most ez pont nem régimódi, de értitek...vagyis remélem :D
Nem baj, de a férfiaknak még jó pár évig ne hangoztasd, hogy te már férjet és gyereket szeretnél, mert hanyatt-homlok menekülnek majd!:)
2009. okt. 28. 23:27
12/24 anonim válasza:
Azért nem minden pasi menekülne. De pl 14 évesen ez még tényleg korai. De én örülnék egy olyan lánynak, aki családcentrikusabb mint a mai lányok többsége. 23:27 voltam.
2009. okt. 28. 23:31
13/24 anonim válasza:
Nekem harcoslány kellene.
2009. okt. 28. 23:35
14/24 anonim válasza:
hmm, ha tényleg léteznek még ilyen lányok, talán nincs minden veszve. énis 20/F, azér családalapitás egyelőre neeeem, de vhogy az ien egyéjszakás stb nem tud érdekelni... de mázlis lesz az a pasi aki még a normális értékeket keresi és megtalál Téged :) szal egyáltalán nembaj ha olyan egy lány mint Te :)
2009. okt. 29. 00:04
15/24 anonim válasza:
Ramboval szivesebben kufircolnék
2009. okt. 29. 10:13
16/24 anonim válasza:
Nem vagy régimódi, akkor lennél az ha régimódi lenne a frizurád és régi ruhákban járnák.:D
2009. okt. 29. 10:21
17/24 anonim válasza:
*járnál
2009. okt. 29. 10:21
18/24 anonim válasza:
"a gondolkodása olyan, h pl.: "elvárja" h a fiú közeledjen először"
Ez nem régimódiság. Így viselkednek a félénk lányok, az önző lányok és még sok másmilyen lány.
"mindenről meg van a maga véleménye"
Mióta világ a világ, mindenki azt hiszi, hogy ez az átlagnál inkább jellemző rá :)
"Én pl. 14éves lány vagyok, és én már nagyon azt szeretném, h legyen férjem, gyerekeim, munkám."
Babaházzal játszó hatévesek ugyancsak erről álmodoznak. Vannak örök dolgok :)
2009. okt. 29. 10:59
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ...(= Írtátok többen, h ez jó dolog, de ahogy olvastam mind idősebbek vagytok nálam 5-6 évvel.Ebből azt szűröm le, h az én korosztályom mégsem vélekedik így, mint én vagy ti, de mindenkinek köszönöm.(=
21:57-es,szerinted ha lenne barátom írtam volna ki ilyen kérdést?:D
2009. okt. 29. 14:56
20/24 A kérdező kommentje:
00:04.Hú.h mázlis lesz az a pasi...az nagyon jól esett :$(:
Csak az a baj, h nem igazán tűnik úgy h lennének még ilyenek,vagyis én nem igazán találom meg...:Y
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!