Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit gondoljak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit gondoljak. Segitseg kellene. Lehet ebböl valami?

Figyelt kérdés
Külföldön elek es tetszik egy lany csak nemtudom eldönteni hogy mit akar.Van mikor egymasra nezünk es ok nelkül mosolygunk mindketten,edesnek tartja az akcentusomat,es szereti ha bokolok neki.Csak neha vannak olyan megmozdulasai ami pont az ellentettjere utal.Megkerdeztem hogy mi a helyzet a pasikkal,ö erre azt valaszolta hogy nem kell neki mert az elmult 2 evben volt neki 10nel több.Mit gondolotok lehet ebböl valami? Vagy mit tegyek?

2012. okt. 27. 14:45
 1/1 anonim válasza:
szerintem ne kertelj és hívd el randizni. Ha tetszel neki és folyton mosolyog, akkor akar téged... de a legegyszerűbb ha megkérdezed tőle.
2012. okt. 28. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!