Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ebből meg mire gondoljak?
- na szóval van egy lány ismerősöm akivel ujabban nagyon sokat beszélek és ilyeneket mond :
" de amiket mondtam mind igazak
nagyon aranyos vagy, kedves es jokepu pasas vagy"
" annyi jo tulajdonsagod van "
" olyan ugyes vagy "
" nagyon jók a képeid "
" azt lattam, szep szemeid vannak "
" nem is vettem eszre h igy el telt az idő "
" megbizok benned "
" meg kuldjel vmi kepet magadról
facebookon alig van képed"
- ebből ti mire gondolnátok ?
Akármi lehet... Amíg csak neten látott, addig akármi, tényleg! Hívd el egy élő randira, ott úgyis kiderül, hogy milyen emberek vagytok valójában.
Ez az "annyi jó tulajdonságod van" dolog is mutatja, hogy még nem ismer egyáltalán. Mi van a rosszakkal?
nos nagyon sokat beszéltünk neten élőben még nem volt lehetőségünk találkozni de mikor mondta :
- élőben biztosan nem kedvelnél ennyire
( pár napja megbeszéltünk néhány talit )
- én meg rá lehet , hogy még jobban kedvelnélek mint most
erre valami ilyen választ kaptam , hogy nem szeretné , hogy bele szeressek mert van barátja és ő ugy gondolta , hogy barátto legyünk csak
( de azt még tudni kell , hogy nem valami jo a kapcsolata a barátjával az utóbbi időben , és " szabadulni akarna tőle " egy régebbi beszélgetésben mondta )
- nos ezek után, engem nagyon tönkre vágott , hogy csak barát akar lenni , mert MEG VOLTAM GYŐZŐDVE HOGY TÖBBET IS AKAR MINT BARÁTSÁG
- en majd le estem a székről , mert elkezdtem reszketni , és potyogtak a könnyeim alig tudtam írni
( tudni kell , hogy még nem volt barátnőm és soha nem voltam , olyan talin ahol ne lett volna kijelenve , hogy CSAK BARÁÁÁTOOOK és ezzel a lánnyal rengeteget beszélgettünk és egy kedves szerény nagyon intelingens lány épp olyan amire vágytam mindig )
- rá kérdeztem , hogy azért van-e még együtt barátjával mert szereti ? vagy csak megszokásból ?
erre egy "nem tudom .... aszthiszem biztos szeretem meg" lett a válasz
a későbbiekben a csaj borult ki mert félt , hogy valami bajom lett meg sírt is elmondása szerint mert elmondtam neki , hogy reszketem is ( összevissza mellényomtam a gombokat néha...a reszketés miatt)
abban maradtunk , hogy megbeszéljük élőben ...
22F a lány 23
Necces! Ezért mondom én mindig, hogy ha randiról van szó, akkor AZONNAL! Nem szabad itt heteket várni, hogy legyen ideje átgondolni... Egyből el kell hívni randizni, hogy lássa élőben, milyen jó veled lenni, hogy figyelmes vagy, kedves, stb. (főleg ha a mostani pasija gázabb)...
Szerintem erről a lányról már lemaradtál, azon az élő talin se lesz másképp - elmondja majd, hogy nem tud kilépni a mostani kapcsolatából (naná, mert függ tőle, hiszen ha nem függene, akkor otthagyná, amilyen szar). Te meg valószínűleg kevés vagy neki eddig ahhoz, hogy olyan döntést hozzon, hogy kilép... Én sajna erre tippelek.
Mindenesetre legközelebb ne sírd el magad egy lány előtt sem. Főleg olyannak ne, aki éppen egy erős, határozott férfit keres a megunt kapcsolata után!
Smartguy86
- eddig akárhányszor próbáltam AZONNAL randira hívni valakit AZONNAL lekoptattak és itt vagyok 22 nem soká 23 évesen úgy , hogy még egy rohadt csók sem volt....
és ebben nagyon nagy reményem volt , hogy összejön végre
és nem csak egy barátnőt láttam benne hanem társat is...
Pedig ha egy lánynak te leszel a legjobb barátnője, akkor abból már nehezen küzdöd vissza magad férfivá... :)
Amúgy ez erről szól! Folyamatosan hajtani a következőt, meg a következőt. Aki feladja, annak nem terem babér! Amúgy meg lehet, hogy pontosan ugyanúgy próbálkoztál minden csajnál, ahelyett, hogy tanultál volna a hibáidból. Az AZONNAL-t nem úgy értem, hogy meglátod, odamész, és "Szia, Randizol velem?", hanem úgy, hogy max egy pár órát beszélgettek neten, vagy élőben egy kicsit, hogy tudd, milyen ő valójában, mire vágyna. Nem sok időd van kiismerni, de meg lehet csinálni!
Azzal meg nem sokra mész, ha az önbizalmadat tiprod ilyen megjegyzésekkel, hogy ez volt az utolsó lehetőség, meg hogy "itt vagyok 23 évesen és már tessék, nekem annyi". Egy nő se fog ráharapni egy ilyen életuntságra, max valami öngyi emos :D Esetleg gyúrj önbizalomra, higgy magadban! Ha te nem szereted magad, akkor más se fog, nekem elhiheted, tudom! Tapasztalat!
ezel nem alazol .. jo neked :) es tovabbi sok sikert kivanok...
en azt szoktam megalazonak erezni mikor 100adjara is elutasitanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!