Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből több?
Minden július közepén kezdődött. Belecsapódtam egy új társaságba, ahol egy régi kiszemeltem is ott volt, nem beszéltem vele soha, mert tudtam, hogy van barátnője, régebben már szemezgettünk, de egy szó váltás sem történt. Miután már kezdtem beilleszkedni a társaságba, ezzel a fiúval is elkezdtem beszélgetni, sokat beszélgettünk, később már haza kísért, végül nekem nagyon megtetszett, és beleszerettem.Elmondtam neki, és ő is mondta, hogy tetszem neki, és több vagyok neki, mint barát, de nem mutatja, amikor haza kisér fogdos, de semmi több nem történik, mindez már 3hónapja tart. Azt hozzá kell tennem, hogy több, mint 3éve van barátnője, akivel változó a kapcsolatuk. Velem is igen változó, valamikor keres, valamikor nem, az utóbbi időbe, volt hogy felhivott telefonon magától, vagy rám irt. Tudni kell,hogy 5év van köztünk, és (mondta nyáron már h egy kicsit ez zavarja), de azóta erről nem esett szó. Azt mondta pár nappal ezelőtt, hogy már unja a barátnőjét, sokszor idegesiti, és nem akar lejönni akkor, ha lent van a barátnője is. Nem értem. Amikor megkérdezem tőle, hogy miért nem szakít vele, csak annyit mond, hogy ez bonyolult. Azt mondta, ha szakításra kerül a sor, nem szeretne egy következő kapcsolatba belebonyolódni, majd csak idővel.
Mai napig magától haza kisér esténként, és fogdos, és amikor rám néz érzem, hogy többet érezne, de miért nem közeledik? Szerintetek lehet e vala bármi is? :/
azt mondja nekem, hogy a barátnőjét unja, meg idegesiti a barátnője, de most is hallom, hogy vele van, akkor nem értem....
ha meg nincs a barátnője én is jó vagyok..?!
Ha nincs ló jó a szamár is.. de én nem akarok szamár lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!