Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok egyre igényesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok egyre igényesebb, vagy tényleg rohamosan csökken a színvonal? Mi lesz így a világgal?

Figyelt kérdés

Ez az oldal is néha olyan, mint egy kisebb ovis csoport... Elmondjam neki, hogy tetszik? Lenyeltem, lehetek terhes? Megfogta a kukim, akkor most tetszem neki? Szégyen, hogy ilyen a mai 13-16 év közötti korosztály. És az is szégyen, hogy már ennyi idős korukra tapasztaltabbak, mint én bőven 20 felett. Érzelmi intelligenciájuk nulla, de legalább bioszra bejárhattak volna. Ha meg valami ennyire nem megy nekik, minek erőltetik? Várjanak addig, míg képesek lesznek felfogni, vagy kérjék felnőtt segítségét/véleményét.

Szörnyű. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha én normálisan felnevelem a gyermekem, erre az iskolában ahelyett, hogy tanulna valamit, átváltozik egy ördöggé.

2012. okt. 27. 14:35
1 2
 11/13 tündérke86 válasza:
Babysitter és a szemem előtt a példa hogy, hogy el lehet rontani két amúgy tündéri gyereket.A gond csak az hogy én csak egy alkalmazott vagyot és amit én tanítok a gyerekeknek azt a szülők a rövid ittlétük alatt el is rontják. Tehát én bármennyire is próbálom őket jóra tisztességre és normális visekedésre nevelni, ha a szülő hazajön és teljes szabadságot ad a gyerek kezébe. Ezek után csoda hogy hisztis, csúnyán beszél, durván verekszik a gyerek?! Ha ő most 3 évesen ilyen mi lesz később ...
2012. okt. 27. 15:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Milyen lesz a világ? Még betegebb mint most.

De azért mert 10 000 birka beleveti a kútba magát, rituális öngyilkosság címszóval, azért még nem kell őket követni.

2012. okt. 27. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:

kérdező teljesen igazad van. én néha azon gondolkodom, mennyivel lenne más az életem, ha mondjuk 50, 100 vagy akárhány évvel ezelőtt születtem volna. talán jobb lenne, talán nem. minden kornak megvolt a hátulütője.

Én nem vagyok olyan, mint amit te leírtál és ennek nagyon örülök. Sajnos egyedül nem tudom megváltoztatni a világot, így én ezen nem is idegesítem már magam, persze én is "elszörnyedek" néha. Csak remélni tudom, és mindent megteszek majd azért, hogy az én gyerekem (ha majd lesz) ne ilyen legyen.

2012. okt. 27. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!