Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok egyre igényesebb, vagy tényleg rohamosan csökken a színvonal? Mi lesz így a világgal?
Ez az oldal is néha olyan, mint egy kisebb ovis csoport... Elmondjam neki, hogy tetszik? Lenyeltem, lehetek terhes? Megfogta a kukim, akkor most tetszem neki? Szégyen, hogy ilyen a mai 13-16 év közötti korosztály. És az is szégyen, hogy már ennyi idős korukra tapasztaltabbak, mint én bőven 20 felett. Érzelmi intelligenciájuk nulla, de legalább bioszra bejárhattak volna. Ha meg valami ennyire nem megy nekik, minek erőltetik? Várjanak addig, míg képesek lesznek felfogni, vagy kérjék felnőtt segítségét/véleményét.
Szörnyű. Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha én normálisan felnevelem a gyermekem, erre az iskolában ahelyett, hogy tanulna valamit, átváltozik egy ördöggé.
Na ja,kib_szott média az egyik oka ennek szerintem,meg sokminden,egyre jobban baszódnak el ezek a "jövő gyermekei"
Megnézel egy csajt azt hiszed van vagy 17közben meg csak 13..de a f_sz meg a joint áll ki a szájából..
Én is hallottam sok hülyeséget iskolában, mégsem lettem butább vagy bármilyen szempontból rosszabb, és ördöggé sem változtam...Pedig a szüleimtől sem tanulhattam sok értelmeset.
Szerintem ha valakiben megvan a belső késztetés a jóra, arra, hogy tanuljon és értelmes emberré váljon, akkor a környezete sem tudja lehúzni. Persze egy normális családi háttér és legalább egy-két igazi tanító sokat tud segíteni ebben.
hát nem tom, az én baráti körömben nem ez van. nem is vagyunk sokan, de meg lehet oldani...
amúgy meg, oké, ez sz@r, mit tudsz csinálni? menj, térítsd az embereket hogy művelődjenek, vagy mit tudom én.....
de felesleges itt "rinyálni".
Kérdező, nincs jobb dolgod mint ezen aggódni??
Mit foglalkozol másokkal, hogy így meg úgy viselkednek kit érdekel??? Nagyrészt a szülők tehetnek erről, de ha már itt tartunk akkor mi lesz akkor, ha ezekből a gyerekekből válnak szülők? :)
Amúgy meg ha rendes nevelést kap a gyereked, az iskolában ezekről a 'ribikről' meg 'pávákról' meg lesz a véleménye. Jóllehet őt emiatt lúzernek fogják tartani, de te majd megnyugtatod hogy édeslányom pont ők a lúzerek.. Minden csak nevelés kérdése. (szerintem)
Nem vagyok még szülő, sőt még csak érett sem vagyok, hogy a hozzászólásomnak legyen bármi alapja is , egyszerűen csak így gondolom mert ezt láttam itthon..
22F
tündérke86: Bingó!
#8: És téged miért zavar, hogy ezzel foglalkozom? Ha nekem most pont nincs jobb dolgom?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!