Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fény az alagút végén? .
Kb. 1 hónapja beleszerettem egy lányba,de valami eszméletlenül.Elötte is voltak kapcsolataim,volt egy hosszabb 3 éves is,akkor is nagyon szerelmes voltam,mégis,közel sem ennyire mint most.Ez egy bonyolult helyzet,mivel a lány a barátom,és a baráti körünk is egy.A barátaim,akiknek elmondtam hogy mit érzek a lány iránt,bíztattak hogy próbálkozzak a lánynál,hátha.Én nem mertem,mert éreztem hogy nincs esélyem,illetve féltem a visszautasítástól,féltem a válaszától.Ezen oknál fogva úgy gondoltam,inkább nem mondom el neki,nem akartam felrúgni a barátságot kettőnk közt.De időközben egyik barátom gondoskodott arról hogy ezt ne tudjam megtenni,és az egyik hétvégén kissé ittas állapotba elmondta a lánynak.Azóta ezt megbeszéltem vele,és megbeszéltük hogy ez nem befolyásolja a kapcsolatunkat,ugyanúgy barátok maradunk...Hogy ebből mi lesz ezekután,azt senki sem tudja,csak remélni tudom hogy tényleg ígylesz...A legrosszabb az egészben,hogy amíg a lány ezt nemtudta,egy picit,a szívem legmélyén reménykedtem abban hogy énis érdeklem őt egy kicsit másképp,és egyszer talán lehet köztünk valami.Most hogy ezt a lány megtudta,és mi megbeszéltük a dolgot és szembesülnöm kellett a ténnyel,hogy ez a dolog teljesen esélytelen,valami elképesztő depresszióba estem.Úgy érzem nincs értelme semminek,nincs kedvem semmihez,semminek nemtudok örülni,mert tudom hogy nem kellek neki...Egyszerűen nemtudom mit tegyek,teljesen kilátástalannak látom a helyzetet...Mit tegyek???Mit lehet ilyenkor tenni?Kérlek segítsetek,mert én ezt nembírom,teljesen feőröl ez az egész belülről,és szép lassan bele fogok őrülni...
17/F...
semmit nem tudsz tenni, bele kell törődni, ha nem akar a másik akkor csinálhatsz akármit. én erre jópár hasonló eset után rájöttem.
amúgy meg van másik millió csaj a világon, én se gondoltam de mindig találkoztam sokkal jobbal mint az előzőek, úgyhogy tovább kell lépni.
utolsó jótanács, ha tetszik egy csaj akkor hajtsál rá, minél előbb tudja h mit akarsz annál kisebb az esélye h ráb.aszol mert x idő alatt te belehabarodsz ő meg eldönti az első pár perc után h lehet-e bármi, szval ha nem látod h kölcsönös már az elejétől akkor nem érdemes energiát fektetni a dologba.
fent említett dolgok alól mindig vannak kivételes helyzetek de az esetek kb 0,01 % -a
eléggé hasonló volt a szitu nálam is :) közös baráti társaság, régi ismeretség, aztán valahogy kialakult bennem hogy nekem Ő a nagy Ő.
Nem mertem elmondani neki ugyan úgy mint ahogy Te sem, aztán végülis megtudta (nem részletezem hogy hogyan, egyik haverom közbenjárásával ) és elmondta hogy Ő csak barátilag tekint rám, és nem szeretné tönkretenni a barátságot azzal hogy járunk.
először nagyon szar érzés volt, aztán idővel jobb lett...
Most továbbra is barátok vagyunk, és valahogy már én sem gondolok rá "úgy", sőt most úgy érzem egy másik lányba vagyok beleesve, amit azelőtt el sem tudtam volna képzelni. :)
Az idő megoldja, keress más lányt, és próbálj tényleg csak a barátja maradni. Kitartás!
Olyan megható, ahogy léeírtad! :(
Sajnos, itt talán az lenne a legjobb megoldás, ha teljesen kizárnád az életedből. Minél többet látod, beszélgetsz vele, annál inkább fogsz szenvedni. Tapasztalatból tudom. :/
Kitartás! :(
Elfelejteni,továbblépni,kizárni az életemből?Hogyan?
Minden percben rá gondolok,minden percben vele akarok lenni,még úgyis,hogy tudom hogy miután elválnánk csak mégjobban fájna...Egyszerűen nem tudok nem rá gondolni...Mindig azon gondolkozom hogy mit tudnék tenni...Esetleg keresnem kéne mást,hátha akkor el tudnám felejteni ezt a lányt..De ehhez meg nincs önbizalmam,meg úgy igazából kedvem se nagyon...Amúgy is egy visszahúzódó srác vagyok,aki nagyon nehezen nyit mások felé.Miután jobban megismerek valakit teljesen más a dolog,de ismerkedni nagyon nehezen tudok.Nem az a srác vagyok aki csak úgy az utcán leszólít valakit...Meg még ha esetleg az is lennék,akkor is hiába tenném,mert nem a külsőm miatt szeretnek,első beszélgetés után meg nemtudok megfogni senkit a belsőmmel,főleg ha 2 szó után lelép a lány...Nem vagyok egy csúnya srác,mondhatni átlagos,de az tuti,hogy egy lányt így első látásra nem a külsőmmel fogok megfogni...
Az eredeti témához visszatérve,hogy zárjam ki az életemből???Egyszerűen nem birom megtenni,mert akkor tényleg végem lenne...
Folyamatosan 2 dolgon gondolkozom.
Az egyik,hogy nem adom fel,mert tudom hogy a lány bír,és fontos vagyok neki és ezért próbálkozom,hátha sikerül elérnem hogy megmozduljon benne valami...
A másik,hogy majd lesz valahogy...Idővel elmúlik,addig meg kitudja milesz...
Ha a második lehetőségen gondolkodom,mindig eszembe jut,hogy minden rossz után jön valami jó,és biztosan lesz ez még sokkal jobb is,és lesz egy lány akinek majd kelleni fogok és akivel boldog leszek...De addig?Addig mi lesz velem?
Mint már mondtam is , mintha magamról olvasnék !!!
az idő megoldja, jön majd egy másik lány, aki minden más érzelmet elfeledtet veled ezzel a lánnyal kapcsolatban és csak vele akarsz majd lenni (legalábbis nálam most ez az állapot van) és jó barátok maradhattok a mostani lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!