Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze jöttem egy sráccal, ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jöttem egy sráccal, ki nyitott kapcsolatban él, amire most derült fény. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én annak a híve vagyok,ha valaki nyitott kapcsolatban él ott nem lehet minden rendben se szexuálisan,se érzelmileg.

Megkérdeztem tőle,hogy van e barátnője,erre a válasza annyi volt,hogy van is meg nincs is.

Nagyon aranyos,mert mindig hoz vmit nekem,bort,pálinkát stb.Elég sűrűn is jön át.Lehet,hogy tőlem több mindent kap minden szempontból,mint a barátnőjétől?

Ismerőse fogadott velem,hogy pénteken kidobja a csaját miattam a srác.

2010. máj. 22. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Pálinkát, bort visz neked?

Minő romantikus egyed.

Szerintem kár fogadni, nem fogja kidobni, te meg keress egy normálisabb embert, mert az ilyen nem az.

2010. máj. 22. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nem egy monogám pasit fogtál ki. Tartós kapcsolatra ne igen számíts.
2010. máj. 22. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem házas akkor a van is meg nincs is szerintem azt jelenti, hogy van, de nem szereti vagy nem szereti már. jó kérdés miért van vele: lusta v. önbizalomhiányos v. gyáva v. nemtörődöm v. összezavarodott, ezek viszont nem jó tulajdonságok szerintem.

Szóval én a helyedben nem sokat várnék a kapcsolattól, ha meg mégis kiderül hogy ti vagytok egymás nagy szerelme úgyis megoldódik a dolog, amúgy meg jó szórakozást.

2010. máj. 22. 11:38
 4/8 A kérdező kommentje:
igen jó szórakozgatok:)jó érzés:D Majd pénteken kiderül,h. mi lessz,kíváncsi leszek...ha nem lessz semmi értelmes dolog kettőnk között,akkor elválnak útjaink:D
2010. máj. 22. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
ez azt jelenti, hogy egy k.urva vagy....ha még azt is megkérded, hogy miért írtam ezt, akkor liba is...
2010. máj. 22. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát persze nyilván ő a urva, nem a fiú aki egyszerre több lányt szédít, hiszen neki van valamilye a két lába között, éljen a 21. század.
2010. máj. 22. 15:34
 7/8 A kérdező kommentje:

tuti én vagyok a k urva,annak ellenére,h. írtam,h. MOST derült fény rá.

Hát majd alakul ahogy alakul...péntekig várok...ha nem jön össze nem,ha igen igen...nem vesztek semmit :)

2010. máj. 22. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem mikor megtudtad, hogy jelenleg van párja, békén kellett volna hagynod...ennyi az egész...azon gondolkodj el kérlek, hogy neked, hogy fog esni, ha veled is ugyanezt megteszi(más barátnőt keres melletted) pár hónap múlva...
2010. máj. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!