Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nem láttátok a fényt az alagút végén?
Semmi különös, amit egyenként ne lehetne kezelni, de most együtt besokaltam:
- válófélben (a férjem igazán teregetős váláshoz ragaszkodik)
- 3 kicsi gyerek (ők tényleg az örömforrás az életemben, de most épp az apjuknál)
- rádöbbentem, hogy nincsenek is igazi barátaim
- van egy fel nem vállalt kapcsolatom, ami épp halódik (most épp nem áll szóba velem), pont amiatt, hogy ezt most már nehezen tudom kezelni
- a munkámban éppen most annyira nem sok örömforrás van
Szóval asszem, most betelt a pohár. i mit szoktatok ilyenkor csinálni? Hogyan oldjátok meg az ilyen helyzeteket? Mi segít ilyenkor? Én még ilyen helyzetben sosem voltam :(
A gyerekek csak hétvégén vannak az apjuknál, egy éve egyedül nevelem őket. Ilyenkor, mikor kéthetente elmennek, alapból padlót fogok. Aztán most hozzájön a válással kapcsolatos mocskolódás. Tegnap pedig rájöttem, hogy akiket barátnőmnek hittem, nem számíthatok rájuk még egy séta erejéig sem. A pasi megkergült, kiakadt azon, hogy én most nehezebben viselek dolgokat (pl, hogy itt a hosszú hétvége és ismét semmi közös program).
Mi lenne az ideális, ha végre elválnék, ha már biztosan tudnám, hogy a gyerekeket az apjuk max két hetente viheti el, ha a pasim végre észbekapna, ha ki tudnék mozdulni, ha már a barátaim cserbenhagytak, akkor újakat találni. De mindezt hogyan?
Hát egyelőre a telefont sem veszi fel a kedves, aki talán nem is párom. Próbálnék vele beszélni :)
Én is valahogy próbálom magam lehiggasztani, mert a pánikhelyzetekben viszonylag rosszul reagálok...
Próbálom átvészelni holnap estig, mikor hazajönnek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!