Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy nem láttátok a fényt az alagút végén?

Figyelt kérdés

Semmi különös, amit egyenként ne lehetne kezelni, de most együtt besokaltam:

- válófélben (a férjem igazán teregetős váláshoz ragaszkodik)

- 3 kicsi gyerek (ők tényleg az örömforrás az életemben, de most épp az apjuknál)

- rádöbbentem, hogy nincsenek is igazi barátaim

- van egy fel nem vállalt kapcsolatom, ami épp halódik (most épp nem áll szóba velem), pont amiatt, hogy ezt most már nehezen tudom kezelni

- a munkámban éppen most annyira nem sok örömforrás van

Szóval asszem, most betelt a pohár. i mit szoktatok ilyenkor csinálni? Hogyan oldjátok meg az ilyen helyzeteket? Mi segít ilyenkor? Én még ilyen helyzetben sosem voltam :(

2012. okt. 21. 11:44
 1/5 anonim válasza:
A legfontosabb ebben a helyzetben a gyerekeid kell legyenek. Próbáld őket elhozni a férjedtől kis időre, és valamennyi időt együtt tölteni velük. Próbálj barátnőddel el beszélgetni, ez mindig jót tesz, ha ki öntheted valakinek a lelkedet. Menj el vele ebédelni, vagy kávézni, netán szórakozni valahová. Próbálj új emberekkel megismerkedni, akikkel jól érzed magad. :)
2012. okt. 21. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első szerintem az, hogy leülsz és átgondolod mit szeretnél. Tehát nem álmodozol valami idealizált életről, hanem konkrétan átgondolod, hogy tényleg mi az amit szeretnél. Vagyis nem azt, hogy mit nem szeretnél. :) A következő lépést már tudni fogod.
2012. okt. 21. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:

A gyerekek csak hétvégén vannak az apjuknál, egy éve egyedül nevelem őket. Ilyenkor, mikor kéthetente elmennek, alapból padlót fogok. Aztán most hozzájön a válással kapcsolatos mocskolódás. Tegnap pedig rájöttem, hogy akiket barátnőmnek hittem, nem számíthatok rájuk még egy séta erejéig sem. A pasi megkergült, kiakadt azon, hogy én most nehezebben viselek dolgokat (pl, hogy itt a hosszú hétvége és ismét semmi közös program).

Mi lenne az ideális, ha végre elválnék, ha már biztosan tudnám, hogy a gyerekeket az apjuk max két hetente viheti el, ha a pasim végre észbekapna, ha ki tudnék mozdulni, ha már a barátaim cserbenhagytak, akkor újakat találni. De mindezt hogyan?

2012. okt. 21. 11:59
 4/5 Malats ***** válasza:
Légy türelmes magadhoz, ès ne egyszerre probálj mindent megoldani. Szèp sorjában, és ne pánikolj, mert az kàoszhoz vezet. A pároddal probalj beszélni, ahelyett hogy ö is mardos, inkább segitsen. A barátnök meg késöbb ráérnek, az se megy egyröl a kettöre .Esetleg családbol nincs valaki akivel tudnál beszélgetni?
2012. okt. 21. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát egyelőre a telefont sem veszi fel a kedves, aki talán nem is párom. Próbálnék vele beszélni :)

Én is valahogy próbálom magam lehiggasztani, mert a pánikhelyzetekben viszonylag rosszul reagálok...

Próbálom átvészelni holnap estig, mikor hazajönnek a gyerekek.

2012. okt. 21. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!