Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti veletek is volt az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti veletek is volt az hogy láttatok valakit képen hogy milyen tök szép, élőben meg észre sem vettétek?

Figyelt kérdés
Látok egy pár csajt vagy fel rak magáról sok képet, azt hiszi az ember hogy milyen szép meg minden élőben meg meglátom, fel se ismerem... Valaki meg fordítva van, képen ronda élőben meg szebb...

2012. aug. 27. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Utóbbi már velem is előfordult. Élőben olyan kis bombázó volt a lányka, hogy simán elmentem volna mellette.
2012. aug. 27. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
jártam így.a lány nem volt egy fotogén alkat.DE élőben sokkal jobban nézett ki.
2012. aug. 27. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is felismerhetetlen vagyok a képeken. Élőben sokkal szebb vagyok, mondták már.:D
2012. aug. 27. 21:12
 4/10 A kérdező kommentje:
nekem is, csak az zavar hogy valaki azt hiszi egy olyan csajról aki szerintem tök átlagos hogy milyen szép, mert fényképein jobban néz ki... Fiúban is láttam már ilyet...:(
2012. aug. 27. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Már láttam ilyet. Olyat is, hogy élőben egyáltalán nem szép csaj a képeken gyönyörű volt. Meg fordítva is, képeken nagyon jól nézett ki élőben viszont tök más volt, alig lehet felismerni hogy most "ő az?"...
2012. aug. 27. 21:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezért nem mondom senkire kép alapján hogy szép-e vagy nem. :)
2012. aug. 27. 21:20
 7/10 anonim válasza:
Már volt ilyen. Mikor történt veled ilyesmi? Lánnyal vagy fiúval történt az utóbbi? Lány vagy?
2012. aug. 27. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok, hát hát pl.: megnéztem valakit facebookon, tök szépnek tűnt, de mikor élőben egyszer elment előttem, nem volt olyan szép. Meg egy élőben kevésbé szép csajról tök jó képek vannak fent amin szép.
2012. aug. 27. 21:24
 9/10 anonim válasza:
Nem vagy véletlen leszbikus? Komolyan kérdezem!
2012. aug. 27. 23:02
 10/10 A kérdező kommentje:
nem, nem bámulgatom folyamat a képeiket.
2012. aug. 28. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!