Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti láttatok már olyan 40-50 körüli nőket, akiknek a koruk ellenére szép feszes és formás melleik vannak?
Figyelt kérdés
Vagy van esetleg a rokonságotokban, ismerőseitek között ilyen nő? Vajon hogy tudták ezek a nők így megőrizni a mellük szépségét, vonzerejét?2009. szept. 9. 13:21
1/18 anonim válasza:
persze. ha szilikont rak bele akkor szép formás és feszes lesz
2/18 A kérdező kommentje:
Én most természetes mellekre gondoltam. És eszembe is jut, hogy a sógornőm egyik kolléganője kb. 48-49 lehet, de nyáron egy kerti partin láttam pólóban + rövidnadrágban (a póló alatt nem volt cicitartó), s csak úgy faltam a szemeimmel azokat a kerek és szép melleket. Ő biztos nem műtette meg soha a cicijeit, nem is lenne rá pénze.
2009. szept. 9. 13:30
3/18 anonim válasza:
akkor mellfelvarrás. az nemolyan drága, és nem hat természetellenesnek mint a szilikon.
4/18 anonim válasza:
Kapd be kispajtás! Én 48 éves vagyok,de sok narancsbőrű, lógómellű,rövidlábú,nagyseggű vagy melletlen tinilány megirigyelhetné a hibátlan mellemet és a szép hosszú lábamat.:-))
5/18 anonim válasza:
a hatalmas arcodból viszont eláshatnál egy keveset a közeli erdőben:D
6/18 anonim válasza:
Nézd, én 42 vagyok és normális melleim vannak, kicsik ugyan, de formásak és nem lógnak. Persze ez nyilván azért van, mert nem szültem. Nem kenegetem csodaszerekkel, ha ilyesmire gondolsz, ez alkati adottság.
7/18 anonim válasza:
És Te azt minek nevezed,hogy azért, mert valaki elmúlt 20,akkor rögtön műtéteket javasolsz?Butaság??Bunkóság??Lenézés??A Te arcod hova kéne ásni??
Tudod,az a szépséges 20 éves sem lesz olyan szépséges,ha szül 2 gyereket.De a párja valószínűleg így fogja szeretni,mert szült 2 gyerek.(:)
8/18 anonim válasza:
te miről beszélsz? szó sem volt ilyenekről, amiket temost hozzámvágsz. ésha egyx 40-50 körüli nő szül 2-3 gyereket, akkor neki természetesen nemlesz kb sohasem olyan melle, mint egy 20 évesnek. én nem javasoltam senkinek semmilyen műtétet, én aztmondtam h egy 50es nőnek, pár gyerek után, beavatkozások nélkül nemlesz 20 éves melle
9/18 anonim válasza:
idézet:---a hatalmas arcodból viszont eláshatnál egy keveset a közeli erdőben:D------Erre a megjegyzésedre volt válasz.Persze hogy nem lesz olyan,mint 20 éves korában,mert akkor már 30 éves lesz.És tudod mit,van okom rá,hogy hatalmas arcom legyen.Neked viszont nincs a lenézésre(:)
10/18 anonim válasza:
eleve, akár van rá okod, akár nincsen, azmár eleve lenézendő, aki ennyire nagyarcú. én elhiszem neked, h szép nő vagy, és lenne okod nagyarcoskodni, csak tudod, normál, értelmes, és szerényebb ember ezt nemteszi meg, mágha ő a világ legjobb nője, akkorsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!