Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti láttatok már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti láttatok már olyan 40-50 körüli nőket, akiknek a koruk ellenére szép feszes és formás melleik vannak?

Figyelt kérdés
Vagy van esetleg a rokonságotokban, ismerőseitek között ilyen nő? Vajon hogy tudták ezek a nők így megőrizni a mellük szépségét, vonzerejét?
2009. szept. 9. 13:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
persze. ha szilikont rak bele akkor szép formás és feszes lesz
2009. szept. 9. 13:24
 2/18 A kérdező kommentje:
Én most természetes mellekre gondoltam. És eszembe is jut, hogy a sógornőm egyik kolléganője kb. 48-49 lehet, de nyáron egy kerti partin láttam pólóban + rövidnadrágban (a póló alatt nem volt cicitartó), s csak úgy faltam a szemeimmel azokat a kerek és szép melleket. Ő biztos nem műtette meg soha a cicijeit, nem is lenne rá pénze.
2009. szept. 9. 13:30
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
akkor mellfelvarrás. az nemolyan drága, és nem hat természetellenesnek mint a szilikon.
2009. szept. 9. 13:49
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Kapd be kispajtás! Én 48 éves vagyok,de sok narancsbőrű, lógómellű,rövidlábú,nagyseggű vagy melletlen tinilány megirigyelhetné a hibátlan mellemet és a szép hosszú lábamat.:-))
2009. szept. 9. 14:11
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
a hatalmas arcodból viszont eláshatnál egy keveset a közeli erdőben:D
2009. szept. 9. 14:16
 6/18 anonim ***** válasza:
Nézd, én 42 vagyok és normális melleim vannak, kicsik ugyan, de formásak és nem lógnak. Persze ez nyilván azért van, mert nem szültem. Nem kenegetem csodaszerekkel, ha ilyesmire gondolsz, ez alkati adottság.
2009. szept. 9. 14:19
 7/18 anonim ***** válasza:

És Te azt minek nevezed,hogy azért, mert valaki elmúlt 20,akkor rögtön műtéteket javasolsz?Butaság??Bunkóság??Lenézés??A Te arcod hova kéne ásni??

Tudod,az a szépséges 20 éves sem lesz olyan szépséges,ha szül 2 gyereket.De a párja valószínűleg így fogja szeretni,mert szült 2 gyerek.(:)

2009. szept. 9. 15:29
 8/18 anonim ***** válasza:
te miről beszélsz? szó sem volt ilyenekről, amiket temost hozzámvágsz. ésha egyx 40-50 körüli nő szül 2-3 gyereket, akkor neki természetesen nemlesz kb sohasem olyan melle, mint egy 20 évesnek. én nem javasoltam senkinek semmilyen műtétet, én aztmondtam h egy 50es nőnek, pár gyerek után, beavatkozások nélkül nemlesz 20 éves melle
2009. szept. 9. 15:34
 9/18 anonim ***** válasza:
idézet:---a hatalmas arcodból viszont eláshatnál egy keveset a közeli erdőben:D------Erre a megjegyzésedre volt válasz.Persze hogy nem lesz olyan,mint 20 éves korában,mert akkor már 30 éves lesz.És tudod mit,van okom rá,hogy hatalmas arcom legyen.Neked viszont nincs a lenézésre(:)
2009. szept. 9. 15:43
 10/18 anonim ***** válasza:
eleve, akár van rá okod, akár nincsen, azmár eleve lenézendő, aki ennyire nagyarcú. én elhiszem neked, h szép nő vagy, és lenne okod nagyarcoskodni, csak tudod, normál, értelmes, és szerényebb ember ezt nemteszi meg, mágha ő a világ legjobb nője, akkorsem.
2009. szept. 9. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!