Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti láttatok már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti láttatok már olyan 40-50 körüli nőket, akiknek a koruk ellenére szép feszes és formás melleik vannak?

Figyelt kérdés
Vagy van esetleg a rokonságotokban, ismerőseitek között ilyen nő? Vajon hogy tudták ezek a nők így megőrizni a mellük szépségét, vonzerejét?
2009. szept. 9. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagyarcú,Te neveztél annak.Ennek megfelelően viselkedek.És felháborít,hogy kapásból lenézed a középkorú nőket,akik szerinted csak műtétek után lehetnek szépek.(:)
2009. szept. 9. 16:00
 12/18 anonim ***** válasza:

najolvan, úgylátom ragaszkodsz ahhoz, amit te gondolsz, de nemérted meg, amit én mondok.

én neveztelek nagyarcúnak, igen, a kijelentésed miatt, mivel nem nagyarcú ember, ilyet nem mond.

"Kapd be kispajtás! Én 48 éves vagyok,de sok narancsbőrű, lógómellű,rövidlábú,nagyseggű vagy melletlen tinilány megirigyelhetné a hibátlan mellemet és a szép hosszú lábamat.:-))"

légy büszke magadra, ha van miért, de ettől nemkell ilyen kijelentéseket tenned.okos, értelmes, szerény ember nemírja ki a homlokára, h 48 vagyok, de mindneki legyen rám irigy, te meg kb ezt csináltad, képletesen persze.

írhatsz magadról, h te 48 éves vagy, és ez meg az van veled, de aki nem nagyképű, az más stílusban adja ezt elő.

és aki 48 éves, és túlvan egynéhány gyereket, az csakúgy, magától, akkorsem fog úgykinézni, mint egy 20 éves.

2009. szept. 9. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen,ragaszkodom ahhoz, amit gondolok.Hogy nem szép dolog általánosítani és kapásból leírni azt,aki elmúlt 20.Nem írhatom ki a homlokomra,hogy elmúltam 48,mert nagyon nem hinnéd el.És nem vagyok egyedül.

De okos,értelmes,szerény ember megtiszteli a másikat azzal,hogy helyesen ír.Ha nem megy,akkor segítségül hívja a szövegszerkesztőt.:-))

(:)

2009. szept. 9. 16:26
 14/18 anonim ***** válasza:

hú, tudtam h előbb utóbb ezis (ez is) előfog kerülni:D amikor már nincsmibe (nincs mibe) belekötni, akkor jön a helyesírás:D

nekedis (neked is)elmondom h tudok helyesen írni, de nemcsak neked írok így, hanem mindenki másnak. de ez nemjelenti (nem jelenti) azt h téged utállak:D direkt írok így, mert így eccerűbb (egyszerűbb) és gyorsabb. nekem.

nadehamár (na de ha már)itt tartunk, én 24 éves vagyok, és bizony rólam sem hinnéd el, h 24 vagyok, és ez valszeg (valószínűleg) ígyis lesz ha 48 éves leszek, mert ilyen genetikával lettem megáldva. persze 24 évesen még eccerű (egyszerű) szépnek, és csinosnak lenni, dehogyha szülni fogok, valszeg (valószínűleg) az én melleim is megfognak ereszkedni, ez a szülés velejárója. plusz egykis 8egy kis) felesleg ittis, ottis, amottis, (itt is, ott is, amott is) amire ha nem figyelsz oda, úgymarad (úgy marad). de egykis (egy kis) tornával ezenis (ezen is) lehet segíteni.

és valszeg (valószínűleg) ha 48 éves leszek, énis (én is) oda fogok figyelni ezekre, és énis (én is) olyan leszek, mint te, de nemfogom (nem fogom) ezt így beirogatni (beírogatni) , mint te, h az összes löttyedt seggű tini megirigyelhetne.

2009. szept. 9. 16:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha Te is ilyen genetikát hoztál magaddal,akkor mért gondolod,hogy más nem hozhatott?

Egy szóval sem mondtam,hogy nem tettem érte semmit,hogy így nézzek ki.És tudod mi segített benne? A férjem szeretete 28 év házasság után.Hogy szeretem és még mindig tetszeni akarok neki és napról napra elbűvölni.

Azért mert férjhezmentem,nem azt jelenti,hogy el kell hanyagolni magam.

De..........ebből a tiniszlengből már kinőttél.

2009. szept. 9. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
jólvan, részben igazad van, ott rontottam el h úgy adtam elő, mintha csak szilikonnal lenne ez lehetséges, és általánosításnak vettétek. azért írtam úgy, mert nekem helyből az ugrott be, h több az olyan nő, aki inkább felvarratja, beszilikonozza, mint aki munkával, önerőből éri el azt, h úgynézzen ki, ahogy.
2009. szept. 9. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Tudod,nagyon igazságtalan az élet.A férfiak 40 éves korukra megszépülnek,férfiasak lesznek tele energiával.A nők 40 éves korukra 2-3 gyerek,a munka és az otthoni munka után "elhasználódnak".Pedig pont ekkor lenne szükségük arra,hogy szépek legyenek és a férfi ne kacsingasson másfelé,hisz úgyis a vérében van.Sokan úgy gondolják,hogy férjhezmentek,semmi nem számít.Bekapják a gyerek után a maradékot,3 év alatt 20 kg,nem ápoltak, mocskos otthonkában várják a férjüket.Hát ez így nem megy.Sok munka van benne,hogy valaki 40-60 évesen is jól nézzen ki.

Szóba kerültek a tinik,akik manapság neki se állnak futni,mert 200 méter után összeesnek.Nehogy azt hidd,hogy Te nem fogsz beszólogatni Nekik.

De van egy kérésem.A következő napokban figyeld meg a következő generációt ,a 12-15 évesek 80%-át. Fej,mell,has,fenék,lábhosszúság.És írd meg mit látsz.(:)

2009. szept. 9. 19:43
 18/18 anonim válasza:
édesanyám
2009. szept. 10. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!