Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már úgy veletek, hogy közös tusolóban merevedésetek volt és valaki meglátta?
Figyelt kérdés
Mit kell/lehet tenni ilyen helyzetben?2012. okt. 20. 20:22
1/10 anonim válasza:
a seggemet látták már de ennyi passzolom.
2/10 anonim válasza:
Volt és kb mindenki látta:D és akkor mi van? nem kell semmit tenni...
4/10 anonim válasza:
Volt,többször is,én nem igazán zavartatom magam miatta.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez tök izgalmas. Álló farokkal zuhanyozni... Ezen a videón is így zuhanyzik a srác, tök természetesen. [link]
6/10 anonim válasza:
Volt hogy egyszer felállt, de szerencsére nem látta senki. Háttal zuhanyoztam, és aztán a törülközőmmel gyorsan eltakartam. Ciki lett volna ha észreveszi valaki.
7/10 anonim válasza:
Velem volt és nem hívtam fel a figyelmet érdekes viselkedéssel rá, tettem a dolgom mintha nem is állna.
Persze csak ha férfi zuhanyzóra gondolsz és nem olyan unisexesre ha van ilyen.
9/10 anonim válasza:
Egy nemzetközi nyári táborban voltam szlovákiában, és fürödtem a fiúzuhanyzóban egyedül, és masztiztam, a lányoknál viszont elromlott a zuhanyzó így átjöttek hozzánk, nem vettem észre amikor bejöttek, nem végeztem de elbújni sem tudtam, persze minden megnéztek jó alaposan, és látták hogy áll a cerka, és hamar rájöttek mivel voltam elfoglalva, így ők sem voltak szégyenlősek. Nem fejezhettem be, és a látványtól nem is kókadt le. A lányoknak tetszett mait láttak, meg nekem is amit én láttam, és ennyi, nem volt többet beszédtéma.
10/10 anonim válasza:
Nem értem hogy mér ciki? másnak nem olyanja van?neki sosem állt még fel vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!