Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Amikor beköltöztetek a kollégiumba, nem voltatok szégyenlősek a közös tusolóban?
első :DDDDDDDDD
kérdező: én mondjuk lány vagyok, de én nem lennék szégyenlős ilyen helyzetben.. mert felesleges, választhatsz: vagy megszokod, vagy sunyiban zuhanyzol..: D
miért, tornaórán például nem zuhanyoztál?
Vagy mondjuk fürdökben?
Most nem mintha bámulni fognak, ök is zuhanyozni mennek,
Nem, nem kell ott szégyellősnek lenni, hiszen csak fiúk vagytok egymás közt.
De azért nézz körül, mielőtt lehajolsz a szappanért!
:-D
Nem. Voltam olyan kollégiumban, ahol a közös zuhanyzókat falak választották el. A legtöbb ilyen.
De olyanban is voltam, ahol semmi elválasztó nem volt, csak egy nagy terem, azt kész. Ráadásul a kolesz többosztályos gimihez tartozott: 10 éves kissráctól a 18 éves nagyokig mindenki előfordult a tusolóban.
Senki senki előtt nem volt szégyenlős, aki le akart zuhanyozni, bejött, annak rendje módja szerint levetkőzött letusolt, megtörülközött, felöltözött, azt elment. Ennyi. Sosem volt téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!