Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az uszodai tusolóban és öltözőben titeket is meg szoktak bámulni?
En is megbamulnalak :)
Am semmi nincs abban hogy radnaznek. Lehet hogy irigykednek a vonasaidra es azt nezik : apam, ennek a lanynak milyen szep cicijei vannak, uhh, en is ilyet szeretnek :)
Vagy leszbik :)
Ne is torodj vele, had nezzenek.
Meg az hogy nem borotvalod, na es, akkor mar nezni kell? Nem azert neznek.
addig amíg nem jártam gyúrni nem figyeltem fel rá , de most már kifejezetten észre veszem, hogy megbámulnak :)
és ez egy pozitív visszajelzés, hogy nem hiába a sok magamba fektetett munka és idő :)
amúgy nem hiszem, hogy a borotválatlan puncid miatt bámulnak, bár a mai világban ...:D
Engem is meg szoktak, sőőt, ha strandon vagyok bikiniben, akkor is.
A nők jobban megnézik egymást, mint a férfiak egymást, ez természetes. :)
19L
Szerintem csak te úgy érzed úgy hogy néznek :)
Egyébként nekem is van, hogy meglátok mondjuk egy öregasszony lógó csöcsét, és ott marad picit a szemem, mert elég szokatlan látni ilyet. De ha meg jó testet látok, akkor is picit az ember tekintete ott ragad, mert nem egy hétköznapi szituáció, hogy meztelen embereket látsz, és szerintem az agyad azt se tudja, hogy mi van, ezért picit ott marad a szem, de ez nem tudatos.
Vannak viszont olyanok, akik direkt elkezdik magukat testápolózni, hogy nézzék őket.. Na kiráz tőlük a hideg. Én gyorsan felkapoma a ruhát, hogy ne lásson lehetőleg senki, ezek meg ott kéjelegnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!