Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ciki a rövidre vágott kukiszőr? Pl. öltözőben? Főleg 25 felettiek válasza érdekel.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 12:33
2/17 anonim válasza:
kit érdekel? miért nem a csajokat kérdezed kis ratyi
3/17 A kérdező kommentje:
12:36 nem muszáj válaszolni. bunkó
2010. ápr. 1. 12:37
5/17 A kérdező kommentje:
Mert mit gondolnak a pasik, ha meglátnak ilyennel? Öltözőben.
2010. ápr. 1. 12:47
6/17 anonim válasza:
az a legjobb, a borotválás szerintem hülyeség, a csajok is azt mondják, akkor dedós a pasi, ha nincs is szőre...igaz is, de a nayg bozont se jó.nyírva a legjobb.
7/17 anonim válasza:
fazonra vágott - ne érdekeljen mások véleménye - igényes vagy ennyi -
22F
8/17 anonim válasza:
miért, ha meglátnak??, te is látod őket nem? nekik milyen?szerintem a nyírt a leggusztusosabb.
9/17 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy ciki-e vagy sem, én rendszeresen karban tartom. Az se érdekel, hogy 25, de pláne 30 felett nem is igazán jellemző a férfiaknál a borotválás/trimmelés, és a korosztályomban gyakran meg is nézik, hogy nekem nincs dzsungel a lábam közt. De lesz@rom, mert a saját és a barátnőm igénye a fontosabb. Nudista strandon már gyakrabb a borotvált/fazonozott férfi, de ott is van fiatal szőrös is, meg öreg borotválós is, és fordítva.
Én ágyékon nagyon rövidre gépelem, a tövét, zacskót meg borotválom 3 naponta.
35 f
10/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez az, hogy 20 alatt az a ciki, ha szőrös, mert mindenki vágja, de az én koromban (30) általában mindenkinek dzsungel.
2010. ápr. 1. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!