Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ciki a rövidre vágott kukiszőr? Pl. öltözőben? Főleg 25 felettiek válasza érdekel.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 12:33
11/17 anonim válasza:
Kit érdekel mit gondolnak? Nekem is rövid. A csajok meg vagy simán vagy röviden szeretik. Ők is utálják a dzsungelt. Rájuk koncentrálj szerintem.
12/17 anonim válasza:
Hogy mit gondolnak, ha meglátják? Biztos sokfélét. Haver, ismerős, aki tudja, hogy van barátnőm, aki ráadásul 12 évvel fiatalabb, szerintem azt, hogy kár, hogy benne nincs elég kurázsi az intim zóna karbantartásához, és hogy nálunk nyilván nagyon is rendben van a nemi élet. Egy idegen kockafej meg lehet, hogy azt, hogy búza vagyok, de nem érdekel. Azt is megszoktam már, hogy magukban vagy akár hangosan lezsidóznak emberek azért, mert azt hiszik, körül vagyok metélve, pedig csak mindig hátra húzva tartom a fitymám, mert úgy sokkal jobb, de a kettőt már nem tudják egymástól megkülönböztetni. Főleg a tudatlan hülyegyerekek, meg tinilányok is röhincséltek már ezen.
14/17 anonim válasza:
30 éves vagy és kukiszőrnek mondod??? szent ég...mellesleg tökmindegy, a pasik őgy hordják, ahogy nekik jól esik, vagy ha a partnerük külön kíván valamit, akkor úgy... de egy pasinál nem gáz ha szőrös, úgy, mint mondjuk egy csajnál
15/17 anonim válasza:
Szerintem pasinál is gáz, ha dzsungel van. Igénytelen. Szóval nem neked kell szégyenkezned, kedves kérdező:)
16/17 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Akkor fanszőrzet. Így jobb?
Amúgy elég szőrös vagyok, de az egyéb helyen lévő szőrökre nincs panasz. Csak ezzel a területtel van gond néha szex közben.
2010. ápr. 1. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!