Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz valakiből meleg/leszbikus?
Figyelt kérdés
Most komolyan kérdezem. (Én egyik sem vagyok, de nem ítélem el őket.) Ez csak úgy jön? Mint a rendes szerelem csak épp a saját nemedhez vonzódsz? Illetve hogy lehet észrevenni ha valaki meleg?
Olyat is hallottam már, hogy ez egy betegség és hormontablettákkal lehet kezelni... Erről mit gondoltok ez igaz?
(Most egy könyvet írok megadott téma szerint és ezért érdekel a dolog, szeretnék minél többet megtudni a melegekről. Elsősorban a leszbikusokról, mivel a könyv 2 barátnőről szól akiknek az életük összefonódik...)
Előre is köszi! :)
2012. okt. 10. 22:26
21/21 figureout válasza:
Szerintem ne írj könyvet... őszintén. Ha ennyire lusta vagy kinyitni egy könyvet a témában, vagy biztosabb forrásból utána nézni dolgoknak, akkor nem igazán értem hogy gondolod, hogy képes vagy egy könyv megírására. Persze ha szennyet szeretnél írni az más, csak akkor meg nem biztos, hogy a melegségről kellene valótlan dolgokat összehordanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!