Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz valakiből meleg/leszbikus?
Most komolyan kérdezem. (Én egyik sem vagyok, de nem ítélem el őket.) Ez csak úgy jön? Mint a rendes szerelem csak épp a saját nemedhez vonzódsz? Illetve hogy lehet észrevenni ha valaki meleg?
Olyat is hallottam már, hogy ez egy betegség és hormontablettákkal lehet kezelni... Erről mit gondoltok ez igaz?
(Most egy könyvet írok megadott téma szerint és ezért érdekel a dolog, szeretnék minél többet megtudni a melegekről. Elsősorban a leszbikusokról, mivel a könyv 2 barátnőről szól akiknek az életük összefonódik...)
Előre is köszi! :)
Én meleg vagyok, én is így születtem.
Amióta az eszemet tudom, mindig is a fiúk érdekeltek.
El se tudom képzelni, milyen heteronak lenni.
A legjobban az idegesít, amikor hetero emberkék azt hiszik jobban tudják nálam, aki megéltem.
Egy leszbikus is válaszolt már neked, így szerintem egyértelmű.
A hetero beírók nem tudhatják úgysem, hiszen nem melegek.
23:07
Freddie Mercury is meleg volt, csak a helyzete miatt kamubarátnőket kellett szereznie.
"meleg vagyok, mint a kályha, drágám!"
Ezt ő maga mondta. Persze nem a nyilvánosság előtt, csak a háttérben levő emberkéknek válaszolt.
tegnap 23:18: Látom nehéz dolog a gondolkodás számodra.
Az, hogy valaki divatból játssza a meleget, az még nem jelenti azt, hogy az is.
ma 14:48: Kettö leszbikus :)
Amúgy kérdezö, ha ennyire semmi fogalmad nincs az egészröl, akkor mégis miért ezt a témát választottad a könyvednek?
Átlalában aki könyvet ír, annak van valami alap elképzelése és tudása, ami segíti. Emelett még keresgélhet, kutathat, hogy pontosabbak legyenek a dolgok, de ha úgy állsz hozzá, hogy semmi fogalmad róla, akkor mégis mi lesz ebböl szerinted?
Heteroként pedig kétlem, hogy hihetöen megtudnál írni egy leszbikus szerelmes történetet.
A 00:09-es választ érdemes komolyan venned, kedves kérdező, mert abban látom a legtöbb igazságot(és ne tévesszen meg hogy lepontozták).
Jó dolog, hogy mindenki elmondhatja a véleményét, az viszont baj hogy nem tudjuk, KINEK a véleménye az. Éppenezért az javaslom ne adj annak a szavára, aki egy mondatban 'megmondja a frankót', például: ,,a melegek így születnek''. Ez az állítás ezer sebből vérzik: első, az összes melegről beszél és fel sem merül a kivételek lehetősége, másodszor, teljesen tudomyánytalan: aki valaha utánaolvasott, maximum annyit talált hogy ,,EGYES tudósok véleménye szerint''.
Tehát öntsünk tiszta vizet a pohárba. Én egy éve vizsgálom a szexuális devianciákat, különös tekintettel a leszbikusság kialakulásának okaira. Ez aktív kutatási terület, mert eddig SENKI nem tudott megcáfolhatatlan magyarázattal előállni. Nem könnyű az előrejutás, hiszen szakirodalom nincs, az interneten fellelhető anyagok többségét a már említett ''egyes kutatók szerint'' kezdetű írások teszik ki. Még csak azt sem közlik, hogy ki volt az a kutató, és ahány tudós, annyi féle vélemény.... Másik lehetőség valódi melegek megkérdezése, én ezen a szálon haladok. Vélemyényem szerint a szülők egymással és a gyermekkel való kapcsolata a legmeghatározóbb, a gyermek életének első 7 évében. Ekkor a gyermek világát még a szűk család jelenti, ez a kép ég belé. Ezután jön az iskola, mondhatni 'kinyílik az ablak' a világ felé, új irányokból érik hatások és csökken a család jelentősége.
#13: Nem én választottam a témát, a kiadóm akkor szabta meg... Több helyen utánanéztem. Szakirodalomban és "tudományos" fejtegetésekben. Itt azért tettem fel a kérdést, hogy az érintettek is tudjanak válaszolni, így hitelesebb lesz a sztori.
#14:
Köszönöm a válaszod! Én nem a százalékot nézem, hanem a választ. Minden nézőpont érdekel.
# Mindenki:
Köszönöm a válaszokat! Még jöhetnek, szívesen olvasom őket.
15:52
Akármit kutatgathatsz, mivel nem vagy meleg, így fogalmad sincs az egészről. Nem is lesz soha.
Nehogy már valami jöttment önjelölt hetero tudósnak kelljen hinni azok helyett, akik ezt meg is élték.
Meleg vagyok és így születtem. Pont!
Az összes meleg ismerősöm is így élte meg.
Egyébként egy 5 évesről is messziről kiszúrom, hogy meleg-e vagy sem.
Kedves kérdező!
Szerintem melegeket kellene kikérdeznek erről az egészről.
Náluk senki se ért jobban a témához.
Csak hogy a kérdéseidre is válaszoljunk... Én úgy gondolom, hogy ugyanúgy jön mint a "rendes szerelem" bár személy szerint az első szerelem nálam az "egyszer csak azt veszed észre hogy nagyon kedveled-en" alapult.
Másodszor, leginkább úgy lehet észre venni valakiről hogy meleg-e, ha rákérdezel nála. Attól hogy egy leszbikus fiúsan öltözködik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő butch. A femme-kről meg aztán végképp nem lehet megállapítani, pontosan azért mert egy cseppnyit sem mutatnak a leszbikus hajlamaikból.
Szerintem egyáltalán nem betegség a melegség. A hormont pedig tényleg csak azok szedik akik nőből férfivá illetve férfiból nővé "változtak". Nem hinném hogy érzelmi téren ez bármit is befolyásolna, ha valaki tablettákat szed.
Elnyomni lehet magában a tudatot egy darabig, de egy idő után úgyis a felszínre kerül és az meg még rosszabb ha akkor derül ki amikor már felesége/férje van az embernek meg gyerekei.
Vannak ilyen témájú filmek is. Érdemes párat megnézni. ;)
Még egy valami. Ha kész a könyv légyszi írj ide, én elolvasnám! ;)
Sandy! :) Köszönöm a válaszod!
Ha kész lesz írok! De nem a közel jövőben várható. Azért könyvet írni nem egy hétbe telik (persze ez a könyv minőségétől is függ) . Meg hát itt van mellette a suli és tanulnom is kell... általában este vagy hétvégén írok.
De ígérem, ha kész lesz akkor szólok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!