Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok minden barátomnak az "első igazi"?
Figyelt kérdés
Egy kivételével mind belém volt először igazán szerelmes, előtte csak kalandjai voltak, vagy az sem, velem meg fél-egy évig együtt voltak. Aztán mindig az lett, h megromlott a kapcsolat és szakítottunk(ők kezdeményezték) de úgy váltunk el, h azt mondták én voltam az első szerelmük. Ez nekem olyan furcsa és rémisztő is. Mert az tök jó h belém igazán belém tudnak szeretni, de aztán mégis mindegyik tovább lép. Most is járok egy fiúval, akinek szintén nem volt még komoly barátnője, és érzem, h engem kezd nagyon megszeretni, ahogy én is őt. De mi van ha ő is megtapasztalja h milyen ez, és utána már mégsem leszek elég jó neki. Mi lehet velem a baj? Nem vagyok tizenéves, és szerintem meg sem szoktam fojtani senkit, nekem is kell mindig a magánszféra
elmondták h miért hagytak el, de ettől még nem értem. Amit nem értek az csak annyi, h miért vagyok sokaknak az első szerelem(mindegy mennyire igazi vagy nagy vagy akármilyen).
2012. okt. 10. 17:14
12/23 anonim válasza:
lehet,hogy hülye kérdés,de nem azért mondták ezt,mert megakartak fektetni?
2012. okt. 10. 17:16
13/23 A kérdező kommentje:
csak egyel feküdtem le, az elején még fiatal voltam és csak 20 évesen fél év után feküdtem le először az exemmel.
2012. okt. 10. 17:21
14/23 anonim válasza:
"Majd ha Valóban Szerelmes lesz beléd valaki, az nem fog elhagyni és elfogad minden változásoddal, problémáddal, különbségeddel együtt, s mellette mindig az lehetsz, aki lenni akarsz..."
Igen ez tapasztalat. Jó darabig extra féltékeny voltam,extra hisztis,és szexelni se szexeltem mert fájt (gyerekkori dolgok miatt valószínűleg).És a barátom mégse volt képes elhagyni.3 éven át próbálkoztunk mire végre kezdtünk belejönni a szexuális dolgokba.Addig csak a beszélgetés volt szinte.És így is úgy imádott mint a legtöbb nőt soha senki,és olyan szintre fejlődött a kapcsolatunk amiről nem is álmodtam. Hidd el te is fogsz találni egy férfit aki ennyire imád.A világ semmi kincséért se fog elhagyni.Csak ne a múltbeli kapcsolataidon rágódj.
15/23 anonim válasza:
Tegyél fel képet és kiderül miért te vagy sokaknak az első...
16/23 anonim válasza:
Ez nem kinézet függvénye szerintem.
2012. okt. 10. 17:22
17/23 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de szerepe lehet...
2012. okt. 10. 17:29
18/23 anonim válasza:
bárki mondhat bármit xD ha nem tudnád hazudni nem bűn
2012. okt. 10. 17:32
19/23 A kérdező kommentje:
nincs baj a kinézetemmel az emberek nagy százaléka szerint jól nézek ki. Persze mindenkinek nem tetszhetek, de nem ezért hagytak el...
2012. okt. 10. 17:36
20/23 anonim válasza:
Na hát akkor csak kibújt a szög a zsákból:)
Nem tudtak megfektetni, így leléptek.
Ezt a kamu dumát meg ne vedd, én is ezt mondom minden nőnek és a legjobb, h el is hiszik:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!