Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Létezik olyna film ami arról...

Létezik olyna film ami arról szól hogy mégse az Első NAGY Szerelmünk volt az igazi? Hanem pl második harmadaik? Sürgös lenne!

Figyelt kérdés
most döbbentem rá hogy nem is ő volt az igazi cska rózsazsin köd volt elöttem 4 évig. A vége fele már tudtam csak magamnak sme akartam beismerni kötöttem hozzá első sex stb :((

2012. szept. 30. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Zuhanás a szerelembe

(Falling in Love, 1984) [link]

2012. szept. 30. 09:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hálásvagyok érte :)
2012. szept. 30. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
A szív hídjai
2012. szept. 30. 18:51
 4/5 anonim válasza:
500 nap nyár
2012. okt. 1. 11:12
 5/5 Synesztro ***** válasza:
Mindenképpen Talán Ryan Reynolds filmje, és valami határtalanul baszott jó lett;) Én nagyon ajánlom, nem fogtok csalódni, amúgy ő is pont arról szól, hogy a srác az elsőhöz ragaszkodott, vele is próbálta meg többször is, miközben az igazi mégiscsak más volt, de a poént nem lövöm le, mert itt bizony nyomozni kell;)
2012. okt. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!