Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy pasi remeg ölelésnél?
Én is ebben a szituációban találtam magam,amikor egy héttel ezelőtt újra láthattam (fél év után) azt a lányt akibe kimondhatatlanul szerelmes vagyok.
Amikor találkoztunk teljesen leblokkoltam és csak mosolyogni tudtam mint a vad alma,a szívem hevesen vert,mintha lefutottam volna több kilométert,de mégsem volt teljesen ugyan olyan,sokkal egyenletlenebbül dobogott,mintha kihagyott volna egy-két ütemet helyenként :))) odajött hozzám és átölelt,teljesen elvesztettem az időérzékemet,annyira boldog voltam,hogy a karjaimba zárhattam újra....Leírhatatlan érzés kerített a hatalmába és csak élveztük,hogy ott van a másik a privát szféránkban,érezhetjük a másik illatát...3-4percig biztos ölelkeztünk és egyszer csak éreztem,hogy elkezd remegni az egész testével,hirtelen nem tudtam mire vélni így megijedtem,hogy "valami baj" van....de nem,egy pillanat alatt átfutott az agyamon,hogy ez a reakciója őszinte volt és az újra találkozásunk miatt van.Közben megkérdeztem Tőle,hogy "jól van-e,mert érzem,hogy elkezdett remegni" minden okés,ennyi volt a válasza,de ekkor elengedtük egymást és amikor a szemembe nézett,a kezem olyan szinten kezdett elremegni,hogy rögtön észre vette,abban a pillanatban meg Ő "ijedt" meg,hogy miért kezdtem el remegni,rögtön megkérdezte Ő is,hogy miért remegek,de sztem mire kimondta neki is le esett,hogy azért mert fontos nekem és hogy Őszintén szeretem teljes szívemből.
Egy szónak is 100 a vége,egy ilyen szituációban egy ilyen reakció csak is azt árulja el az emberről,hogy megtalálta a másik felét és nem tudja túl tenni magát a történteken és ha nincs túl nagy ellentét 2 ember közt,akkor nem szabad feladni,mert nem biztos,hogy találunk még egy olyan embert aki iránt ilyen szintű érzelmek bontakoznak ki.
Ui:Bocsi a fogalmazásomért,de még mindig az élmény rabja vagyok :) I <3 U KicsiDius
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!