Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy pasi remeg ölelésnél?
Szia! 4. válaszoló vagyok. Mi a jelenlegi párommal 10hónapig külön voltunk. Ő szakított velem, nem keresett.Egyszer azonban jó néhány hónap elteltével írt fb-on,hogy mi újság?!Amikor megláttam az utcán úgy dobogott a szívem,hogy majdnem kiugrott.:) Elég sokat chateltünk,majd miután szinte úgy beszélgettünk mint régen,elhívott,hogy személyesen is találkozzunk. Én nem kérdeztem semmi személyeset,próbáltam távolságtartó maradni,pedig a szívem mélyén azt akartam,hogy csókoljon már meg.:) A tali végén megkérdezte,hogy megpróbálnám-e újra,én nem-et mondtam,meg h még átgondolom. Szerintem ennek így kellett történnie. Azóta együtt vagyunk ismét,és megbeszéltük,h mi nem működött,kijavítottuk,azóta is mindent megbeszélünk és nem hagyjuk h ugyanez történjen.
Szerintem most egy kissé lerohantad. Lehet ettől megijedt egy picit. Hagyd,hogy ő keressen. Ne keresd,ha akar valamit úgy is keresni fog. Ha pedig nem keres akkor hagyd rá.Legyél egy kicsit távolságtartó,ettől befog indulni teljesen.:) Ha pedig mégse így lenne akkor nem ő az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!