Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy pasi remeg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy pasi remeg ölelésnél?

Figyelt kérdés
Volt párommal találkoztunk ismét...ölelkeztünk,simogatott,és úgy remegett....dobogott a szíve 1000rel . ennyire kívánhatott,vagy szerelmes lehet ? Lehet hülye kérdés,de nem tudom most melyiket jelentheti.vagy mindkettőt?
2012. okt. 6. 22:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia! 4. válaszoló vagyok. Mi a jelenlegi párommal 10hónapig külön voltunk. Ő szakított velem, nem keresett.Egyszer azonban jó néhány hónap elteltével írt fb-on,hogy mi újság?!Amikor megláttam az utcán úgy dobogott a szívem,hogy majdnem kiugrott.:) Elég sokat chateltünk,majd miután szinte úgy beszélgettünk mint régen,elhívott,hogy személyesen is találkozzunk. Én nem kérdeztem semmi személyeset,próbáltam távolságtartó maradni,pedig a szívem mélyén azt akartam,hogy csókoljon már meg.:) A tali végén megkérdezte,hogy megpróbálnám-e újra,én nem-et mondtam,meg h még átgondolom. Szerintem ennek így kellett történnie. Azóta együtt vagyunk ismét,és megbeszéltük,h mi nem működött,kijavítottuk,azóta is mindent megbeszélünk és nem hagyjuk h ugyanez történjen.

Szerintem most egy kissé lerohantad. Lehet ettől megijedt egy picit. Hagyd,hogy ő keressen. Ne keresd,ha akar valamit úgy is keresni fog. Ha pedig nem keres akkor hagyd rá.Legyél egy kicsit távolságtartó,ettől befog indulni teljesen.:) Ha pedig mégse így lenne akkor nem ő az igazi...

2012. okt. 7. 14:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Háát nem én rohantam le :D az úgy volt,hogy írtam neki,megyek szüleimhez csüt.-ön,ha gondolja talizhatnánk.írt,ha lesz ideje bejön.(melóba jár,és megy edzeni utána). csüt.-ön hívott telefonon,hogy későn végzett,de amíg nem megy a buszra,átmehetnék hozzá,mondom ok.megvárt az utcánk elején,elmentünk együtt hozzá.volt kb 1óra.beszélgettünk,nem volt semmi.tudta hogy még másnap is ott leszek,és pénteken vmikor nem szokott dolgozni.mondja,hogy sajna indulni kell,de legalább ennyit is tudtunk beszélni.kérdeztem holnap melózik?mondja,igen basszus,ő is gondolta hogy ugyis itt leszek még beugrik.most lesz melója,bezzeg előző héten nem volt.mondom,hát max időbe végzel,irsz és bejössz.mondja ok.másnap jött be hozzám,ebédeltünk,mert pont akkor kezdtem volna enni,szüleim meg imádják:)és hozzájuk is átszokott még mindig menni.majd szüleim kimentek,beszélgettünk,szóba jött a régi sexes téma ,de csak így poénkodás szinten.aztán mondta hogy mennie kell,meg ne nézzek így rá:) csak a szemembe nézett...és ugye kezdtek lennt gondok lenni :D majd felállt,mondom gyere a szobába amig elkészülök és elindulunk együtt.(én mentem buszra,ő haza)mondja neem,nem megy be,inkább köszönjek el ,és megy.ránéztem,nem bírtam,és odabújtam hozzá.ölelt ő is.aztán hirtelen bejöttek,bementünk a szobámba,akkor végülis letámadott...de nem bírtam ellenálni én sem,puszi és ölelkezésig...utána voltak sms váltások..és hát készen vok :/
2012. okt. 7. 14:32
 13/22 anonim ***** válasza:
fázott
2012. okt. 8. 19:26
 14/22 anonim ***** válasza:
szerintem ki*aszottul fázott mert pólóban volt (ezért érezted a szívdobogást)
2012. okt. 8. 19:26
 15/22 TOMAtm ***** válasza:
fázott biztos.
2012. okt. 8. 19:27
 16/22 A kérdező kommentje:
miért lett volna pólóban ? :D még mindig nem fázott....áá,nem fázós remegés volt,arra rájöttem volna magamtól is :P
2012. okt. 8. 20:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon koncentrált hogy nehogy felálljon!
2012. okt. 22. 20:27
 18/22 A kérdező kommentje:
utolsó,hát arra tuti nem,mert mindig áll neki,amikor a közelében vagyok :D
2012. okt. 22. 20:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Hoppá:D És az nem látszódik mások számára is?
2012. okt. 22. 20:39
 20/22 A kérdező kommentje:
háát.... ha van ott más is,akkor próbálja takarni :D
2012. okt. 22. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!