Minden pasi ilyen trehány vagy csak az én apám ilyen?
Hasonló szituban vagyok, és bár az én apám is ilyen, el kell ismernem, nem minden pasi egyforma. Van olyan kollegám, hogy az asztalán nagyobb rend van, mint az enyémen.
Az, hogy te teszel/tartasz rendet addig lesz így, míg vele laksz. Próbáltam alakítani apámat, olyan apróságokat "követelve" tőle, hogy a konyhapultról kávéfoltot törölje már fel a mosogató mellett lógó ronggyal, vagy amikor a macseknek tápot ad, azt próbálja már a tálba önteni, ne fele bele-fele mellé, mert az az állat finnyás, a földről nem eszi meg...
Nem sikerül rávennem az alapvető tisztaság megtartására, a takarításról hallani sem akar, az nem férfinak való, így maradt a beletörődés, most már dohogás nélkül takarítok utána. Kitartás!
Én sem mosogatok el magam után, mert van aki megcsinálja helyettem.
A megoldás számodra az lenne, ha nem végeznéd el a szokásos dolgokat. Így előbb-utóbb kénytelen lenne megtenni ő.
Menj el pár hétre valakidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!