Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Apam nem enged...

Mit tegyek? Apam nem enged sehova.

Figyelt kérdés
pl beakarok menni a varosba akkor neem enged...ma nem engedte h megnezzem a tuzijatekot pedig csak a kapu ele akartam kimenni es onnan lattam volna...DE NEM ENGEDETT!! szerintetek ez normalis? anyukam enged ne de nem tudja meggyozni apat es mar elegemvan:( 15/L

2012. aug. 20. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg megbeszélni apukáddal, ezt a tulzott szigort. Itt nem igazán tudjuk megmondani, tippelni lehet: pl: Félt, mert egyetlen lánya vagy (ha nem akkor, mert Te is a lánya vagy). Beszéljétek meg:)
2012. aug. 20. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az apukádtól hogy mi az az ok amiért sehová sem mehetsz ,mond el neki hogy elég nagy vagy már ahoz hogy kimenj a városba. Ha a kapu elé sem enged az már nem teljesen normáls... :( 14/L
2012. aug. 20. 22:49
 3/6 A kérdező kommentje:
de vele nem lehet mert leordibalja a fejem tokmindegy h jot v rossszar csinalok.en ezt nem ertem:(
2012. aug. 20. 22:49
 4/6 renji7575 ***** válasza:
0%

fényképezd le ezt az oldalt és mutasd meg édesapádnak hogy mások mitgondolnak arrol hogy sehova se mehetsz.

de csak akkor mutasd meg neki ha biztos vagy abban hogy nem kur le emiatt annyira h ezeknek miköze ehhez meg stb.

2012. aug. 20. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezért fog a gyerek minél hamarabb elköltözni...

Próbálj meg vele beszélni.Kapuba sem engedett ki?Azért ez kicsit sok.

2012. aug. 21. 10:41
 6/6 anonim válasza:
100%

Figyelj szerintem egyszerűen félt téged, és már-már túlzásokba esik.

Üljetek le apuddal és anyuddal hármasban, és beszéljétek meg!! Főleg ne te beszélj, hogy engedjen el, meg ilyesmi, hanem kérdezd meg, hogy mért van ez, és ő beszéljen róla. Ha elmondta, akkor te elmondhatod, hogy téged mi zavar ezzel kapcsolatban!!

Ha anyud is ott van, akk nem lesz gond.

Van testvéred?? Ha van, hány éves??

2012. aug. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!