Miért ilyen az apám?
Figyelt kérdés
van 10 db disznója, még mikor hasas volt a koca, akkor mondta, hogy majd ha megfial ad egy disznót. mondom oké, mi erre bevetettük a hatalmas kertünket kukoricával. most megfialt a disznó, már felét eladta, nekem nem szólt, hogy menjek a disznóért, gondoltam rákérdezek már, hogy akkor van e disznó? erre azt mondja, hogy van igen, 15000-ért árulja, de mivel a lánya vagyok nekem 13000-ért adja(!!!!)2012. aug. 23. 16:39
1/4 anonim válasza:
:S Elég szemétség tőle..Nekem apám bármilyen szigorú is az utolsó disznóját vagy akármilyét is odaadná nekem! :)
2/4 anonim válasza:
Lehet elfelejtette amit ígért. Meg az is lehet, hogy nem számított rá, hogy ilyen könnyen el tudja majd adni a kisdisznókat, ezért keményített be. De mindenesetre igen köcsög apád van.
3/4 anonim válasza:
Én apám ugyanilyen, ő most éppen egy eladhatatlan ingatlanát akarta rám sózni, hogy vegyem meg tőle (persze vegyek fel mindezért hitelt)...
Nem tudsz vele mit kezdeni, sosem fog megváltozni.
26F
4/4 A kérdező kommentje:
igen tudom, nem értem miért nézett akkor magyarán megmondva hülyének. most itt egy kert kukorica, és senkinek nem tudom eladni. hát majd megeszik a patkányok.
bezzeg én már nem egy disznó árát adtam oda neki "kölcsönbe" amit persze sohasem láttam...
2012. aug. 23. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!