Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha apám csak üvölt?

Mit tegyek ha apám csak üvölt?

Figyelt kérdés

Ha valami probléma merül fel,és én mondani akarok valamit akkor csak azt üvölti "KUSSOLJ" "Takarodj el a háztól".

Én meg ilyenkor mondom neki,hogy bolond,hülye állat.

Erre azt mondta,vagy megváltozok vagy eltakarodok a háztól.

Nem lehet semmit sem megbeszélni vele.Meg sem hallgat.

Nem akarom,hogy egy szívinfarktus az én lelkemen száradjon.De ugyan akkor eléggé igazságtalan dolognak tartom,hogy egy gondra amit észerűen meglehetne beszélni.Ő csak üvölt.

Maradjak csöndben "kussban" és tűrjem ezt?Vagy ha lehetőségem adódik költözzek el?Nagyon elegem van már.

1 évem van a szakmai képzésből,munkahelyem is lenne.

F19

2012. aug. 21. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nyilvánvaló, hogy ha lehetőséged is van rá, akkor költözz el.
2012. aug. 21. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
1 évet kibírsz és lelépsz. Aztán üvölthet akivel tetszik.
2012. aug. 21. 15:09
 3/14 intrepid ***** válasza:
69%
Egyszer kérdezd meg, hogy mi van, elfogytak az érvek, felemeljük a hangunkat? Vagy mondd azt, hogy aki hangosabban beszél, még nem biztos, hogy annak van igaza. Viszont van ám egy másik mondás is, és az nem neked jó: Mindig a laktanyaparancsnok órája jár jól. Azt az 1 évet bírd már ki.
2012. aug. 21. 15:17
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

"Én meg ilyenkor mondom neki,hogy bolond,hülye állat. "

És csodálkozol, hogy üvölt?!

2012. aug. 21. 15:22
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
Sajátos állapot a gyakorikerdeseken, hogy mindig a kérdezőnek van igaza, az ő sérelme az igazi, a meg nem szólaló fél meg egy barom. Én például apa vagyok és igaz, hogy egyetlen gyerekemmel sem szoktam üvölteni, meg a kussolst-t se használom soha, de azon elgondolkodtam, hogy valamelyik gyerekem azt mondja nekem, hogy "bolond, hülye állat". Amelyik apa eltűri ezt, az szralak. Azt szrt nevelt a társadalomnak.
2012. aug. 21. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Emész a boltba, veszel pár üveg sört, leülteted, és beszélgetsz vele! Nem rólatok, hanem pl a fiatalkoráról, a te terveidről, neki hogy mentek annó... Hidd el, ha hajladó erre nyert ügyed van! Úgy fejezd be, jó volt beszélgetni, mikor ismételjük meg? Utánna normálisabb lesz, de legyél te is!
2012. aug. 21. 15:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Költözz el
2012. aug. 21. 15:38
 8/14 anonim ***** válasza:

5. Azért lássuk be, ha tényleg az apa idióta [és miért ne lehetne az?], szerintem jogosan mondja a kérdező neki, hogy bolond.

Ha valaki bolond, arra mást nem lehet mondani.

2012. aug. 21. 15:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Aki szerint én vagyok a hülye és a szemét.az arra válaszoljon miért nem ülhetünk le megbeszélni a dolgokat?miért kell elküldeni ilyen hangnemben?
2012. aug. 21. 15:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy miként fajultak eddig ezek a dolgok. Mindkettőtök viselkedése hagy kívánni valót maga után. Ráadásul itt csak a te véleményedet ismerhetjük. Ez az egyik oldal. Remélem nem azt vártad, hogy kórusban mindenki az apádat kezdi a leírtak után szidni. A másik oldal véleményének hiányában szerintem az a megoldás, hogy próbáljatok leülni és megbeszélni. Ha nem megy, akkor költözz el. Nem vagy már gyerek.
2012. aug. 21. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!