Mit tegyek ha apám csak üvölt?
Figyelt kérdés
Ha valami probléma merül fel,és én mondani akarok valamit akkor csak azt üvölti "KUSSOLJ" "Takarodj el a háztól".
Én meg ilyenkor mondom neki,hogy bolond,hülye állat.
Erre azt mondta,vagy megváltozok vagy eltakarodok a háztól.
Nem lehet semmit sem megbeszélni vele.Meg sem hallgat.
Nem akarom,hogy egy szívinfarktus az én lelkemen száradjon.De ugyan akkor eléggé igazságtalan dolognak tartom,hogy egy gondra amit észerűen meglehetne beszélni.Ő csak üvölt.
Maradjak csöndben "kussban" és tűrjem ezt?Vagy ha lehetőségem adódik költözzek el?Nagyon elegem van már.
1 évem van a szakmai képzésből,munkahelyem is lenne.
F19
2012. aug. 21. 15:06
11/14 anonim válasza:
Tizenkilenc éves vagy, papíron felnőtt ember. Apád nem fog megváltozni, ha normális életet akarsz, akkor költözz el. Nincs valami kollégium, ahova mehetnél a képzésre hivatkozva? Esetleg mellette, vagy nyáron nem tudtál összeszedni egy albérletre valót? Ha belevágsz, nem fogsz jól élni, ezért felerül a kérdés, hogy a nyugalom megéri-e a nélkülözést. Nekem megéri két éve.
12/14 A kérdező kommentje:
Mind ketten hibásak vagyunk.Ő ezzel a kiabálással.Én meg azzal,hogy vissza szólok.
2012. aug. 21. 18:10
13/14 A kérdező kommentje:
Mert az van amit ő mond.Az ő igaza a helyes.Senki más egy szót se.
2012. aug. 21. 18:11
14/14 intrepid válasza:
Apád a saját lakásában többet megengedhet magának, ő is tart el, jogosan nem csípi, ha le hülye bolond állatozzák. Az pedig, hogy a stílus így alakult, az kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!