Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenkezik az apám...

Miért ellenkezik az apám ennyire? Nem értem.

Figyelt kérdés

Van egy kis lakásunk abban a városban, ahol én és a párom is tanulunk. Idáig mindig ki lett adva, de az idén nem igazán jöttek komoly érdeklődők. Párommal már 2 éve együtt vagyunk, más városban élünk, de egy egyetemre járunk. Felvetődött bennünk hogy jó lenne összeköltözni. Anyum meg mondta, hogy minek dobnánk ki a pénzt az ablakon, miért nem költözünk be a lakásunkba ami abban a városban van. Párom ebbe bele is menne, igazából jó is lenne, de ragaszkodott ahhoz hogy legalább egy jelképes bérleti költséget fizessünk, plusz természetesen a rezsit meg minden egyebet mi fizetjük.

Mindenki támogat minket, örülnek ennek, csak apum nem. Azt mondta szó se lehet róla, minek költöznénk, nem jó ez így?

Szerintetek miért? Mivel győzhetném meg?

2012. aug. 15. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Őt kérdezd. Vagy kinyögi mi zavarja, vagy húzza a száját akkor, de nem kistinik vagytok, hogy ne élhesstek együtt. Ennyi minden fizetésével bőven korrektek vagytok. :)
2012. aug. 15. 11:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Idáig is próbáltam, de egyszerűen nem akarja kinyögni, hogy mi baja egyáltalán. De akkor még nyüsztetem kicsit!
2012. aug. 15. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azt nem akarja,h egy fedél alatt élj a pároddal. Vagy hiányozni fog neki a pénz,amit akkor kapna,ha idegennek adná ki,hiszen Ti nem teljes lakbért fizetnétek,csak valami jelképes összeget írtál.
2012. aug. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!