4 napos wellnesezés nyalarásnak nevezhető? Miért szól bele az apám ebbe is?
Kedden megyünk Herveghalomra 4 napra wellnesezni,és le f@k
áz,hogy Pestől 30 km-re megyünk.Teljes ellátásra fizettem 65 ezret,ha le mentünk volna Balcsira vagy Velencére 1 hétre ugyan ennyibe került volna és nem ettünk nem ittunk semmit.Így kicsivel több mint 100 ezerből kijött 4 csillagos szállodában maszázssal,párom születésnapjára ajándékkal együtt.Folyamatosan ezzel piszkál már a kedvemet is elvette az egésztől.Ezeket mind elmondtam már neki,de csak magyaráz:(
Nem apukádnak kell jól éreznie a ti nyaralásotokon magát, hanem nektek.
Innentől kezdve nagyon nem számít, hogy ő mit gondol a tervetekről.
Idén nyáron mi is voltunk kétszer 3 napra,egyszer 4 napra wellnesezni nyaralás gyanánt.
Erre anyósom nekem áll,hogy miért nem megyünk nyaralni...mert nekik az a nyaralás ha legalább egy hét egybefüggő és van benne vizpart,városnézés.
Nem értette meg,hogy mi tök jól elvoltunk a medencében,élményfürdő,ilyesmik,én utálom a természetes vizet,nem megyek bele,városnézni párom nem szeret.És igy a 3-4 napokkal hétvégével kevés szabival meg tudjuk oldani,nekünk igy jó.De csak hajtja a hülyeségét.
Azért a nyáron még megyünk 3 napra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!