Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok izgat Titeket a fiúk, vagy lányok masztija, vagy zuhanyzása?
Nem.
Általában a nők nem vizuálisak, így felőlem cigánykereket is hányhatna a zuhany alatt akármelyik "etalon" híresség, maximum röhögnék, de ez nem izgató.
14. cigánykerék kivitelezhetetlen, de kézenállást én már csináltam zuhany alatt :D talán fejenállást is, de arra nem emlékszem már biztosan.
F
OMFG? :D
Én csak abszurd példaként hoztam fel, de ha már szóba került kérlek mondd el:
Milyen indíttatásból áll valaki kézen vagy fejen a zuhany alatt? :DDD
14. etalon híresség sem vagyok, és ha még a cigánykerék se hatna meg, egy vacak kézenállás még úgy se, szóval csak hidegen hagy téged úgyis :D
volt egy időszakom, amikor nagyon szerettem kézen- és fejen állni (bár még most is szeretek) és ahol csak tudtam megpróbáltam, pl. fejenállást liftben, fürdőkádban víz alatt, éppen csak az erkélyen nem. kézenállást pl. zuhany alatt vagy ház falánál (sötétben).
(nem tudom ez mennyire tartozott ide meg nem is ez volt a kérdés, bocsi :$ csak ha már így belekérdeztek...)
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!