Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak olyan sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak olyan sokan szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés

érthető ha vkinek hiánya van de párkapcsolatra vagy nincs lehetősége vagy vmiért nem akar komoly kapcsolatot.

de "csak szex"... ez nekem annyira fura.

akik szexkapcsolatot akarnak, miért nem olyat akarnak inkább amiben konkrétan nem fekszenek le egymással, de "huncutkodnak", stb.? férfi vagyok (nem tizenéves) de egy ilyenben szívesebben lennék benne mint szexkapcsolatban, ha azt nézzük. ez sokak számára biztos meglepő. miért van ez? más nincs így vele? mindenkinek csak a szex kell?

2012. szept. 28. 16:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

20. basszus, de most miért kell ebbe belemenni. beszélgetni szoktam néha ilyenekkel, nem pedig leszólni h te hülye meg ilyenek. és így. de mindegy, nem ismersz, lényegtelen. ezért is mondtam h a kérdésre koncentráljunk.

valamelyikkel pl. tök jól elbeszélgettem, elmesélte milyen rossz volt az előző barátja, ilyenek. de most ez nem tartozik ide amúgy. és megemlítem neki max. h inkább várjon az igazira. ennyi. ha ez tukmálás, akkor a halkonzerv pedig pepita színű rozsdás csipkevessző.

2012. szept. 28. 17:06
 22/23 anonim ***** válasza:

csak indokoltam a többiek félreétésének az alapját. :D

(nem kell harapni :P)

2012. szept. 28. 17:09
 23/23 anonim ***** válasza:

régebben én is elmondtam, hogy "nem kéne", de rájöttem, sok sok ilyen elmondott mondatom után, hogy ha valakinek nem kell ez, akkor egyedül is rájön. Ha valakinek pedig ez kell, akkor nem az én szavam fogja "lebeszélni"... :)

ezek után megtanultam nem észrevenni a "leszóló" emberek vélményét, mert csak az életemet tennék tönkre, ha figyelnék rájuk. És ezzel a hozzáállással én sem szerettem volna más emberek életében szenvedés lenni... :)

beszólok, mert igazam van? mi jogom van hozzá?

ha kér valaki segítséget, véleményt, örömmel adok, de ha nem, akkor élhet úgy, ahogy akar. (mindaddig, míg nem okoz kárt az én életemben a viselkedése :D)

2012. szept. 28. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!