Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik sokan megmutatni magukat meztelen?
Figyelt kérdés
Kiváncsiak mások véleményére ? vagy magamutogatok ?2012. júl. 29. 08:39
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, de az a lány azóta sem megy ki a fejemből, aki folyamatosan levetkőzött nekem a képein keresztül és szexre csábítgatott. Persze a táv miatt nem lett semmi, na meg én nem tartom magam jó pasinak, hiába is tetszettem már sok lánynak, szóval féltem is volna talizni. Tuti jobb pasikhoz szokott.
3/12 anonim válasza:
Mert erénynek tartják a testi szépségüket, és ezzel hivalkodni számukra menő, pláne, ha meg is dicséri valaki őket. Ez jó érzéssel tölti el őket.
4/12 anonim válasza:
nekem eddig még senki nem akarta megmutatni :(
5/12 anonim válasza:
Mert van benne valami izgató,mert jó ha a másik megdícséri,mert bevállalósak vagyunk,mert szeretjük feszegetni a határokat,.....és még nagyon sok mert lenne.
7/12 anonim válasza:
Én max név nélkül mutatom magam, és fej nélkül. Jó érzés, mikor dicsérnek a csodálatosan szép testem miatt, csak még jobban hízik a májam:)
8/12 anonim válasza:
6-os,nem vagyunk ribancok,de valahogy amellett,hogy megmutatjuk mink van vannak akik visszaírnak rendszeresen,tudunk jókat beszélgetni és nem csak szex-témában.Akik meg prûdek hát maradjanak olyanok.Ribanc kifejezést azt nem miránk kellene akasztani.Ósdi,ellaposodott felfogásod van,annyira tisztességes aurád lehet.Sztem kis szûrke egér vagy.
10/12 anonim válasza:
Mert izgalmas dolog mások előtt meztelenül lenni, ha még esetleg dicséretet is kapsz az külön feldob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!