Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik sokan megmutatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik sokan megmutatni magukat meztelen?

Figyelt kérdés
Kiváncsiak mások véleményére ? vagy magamutogatok ?

2012. júl. 29. 08:39
1 2
 1/12 szem-a-4 ***** válasza:
Te fiu,vagy lány vagy?
2012. júl. 29. 08:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az a lány azóta sem megy ki a fejemből, aki folyamatosan levetkőzött nekem a képein keresztül és szexre csábítgatott. Persze a táv miatt nem lett semmi, na meg én nem tartom magam jó pasinak, hiába is tetszettem már sok lánynak, szóval féltem is volna talizni. Tuti jobb pasikhoz szokott.
2012. júl. 29. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert erénynek tartják a testi szépségüket, és ezzel hivalkodni számukra menő, pláne, ha meg is dicséri valaki őket. Ez jó érzéssel tölti el őket.
2012. júl. 29. 10:41
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem eddig még senki nem akarta megmutatni :(
2012. júl. 31. 14:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert van benne valami izgató,mert jó ha a másik megdícséri,mert bevállalósak vagyunk,mert szeretjük feszegetni a határokat,.....és még nagyon sok mert lenne.
2012. júl. 31. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert rib@ncok. Ennyi.
2012. júl. 31. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Én max név nélkül mutatom magam, és fej nélkül. Jó érzés, mikor dicsérnek a csodálatosan szép testem miatt, csak még jobban hízik a májam:)
2012. júl. 31. 16:04
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os,nem vagyunk ribancok,de valahogy amellett,hogy megmutatjuk mink van vannak akik visszaírnak rendszeresen,tudunk jókat beszélgetni és nem csak szex-témában.Akik meg prûdek hát maradjanak olyanok.Ribanc kifejezést azt nem miránk kellene akasztani.Ósdi,ellaposodott felfogásod van,annyira tisztességes aurád lehet.Sztem kis szûrke egér vagy.
2012. júl. 31. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
6-osnak írtam.
2012. júl. 31. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert izgalmas dolog mások előtt meztelenül lenni, ha még esetleg dicséretet is kapsz az külön feldob.
2012. aug. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!