Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért nem szerertitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem szerertitek hogy ha az arcotokba élveznek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 26. 07:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

"Mert ezt megalázásnak szánjátok. Csak sokan nem tudják, és belemennek, mert azt hiszik, menő.

Ti meg jót röhögtök rajtuk."

1. Nem megalázásnak szánom.

2. Épp az, hogy a legtöbb csaj nem megy bele az ilyesmibe.

3. Én élvezetm a szituációt, és sose nevetem ki ilyenkor a csajt.

Ja, és mielőtt nekem ugrana valaki, én mindig megkérdezem a nőt, hogy belemegy-e a dologba!

2012. szept. 26. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Izlés fügő szerintem
2012. szept. 26. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Én nem tartom megalázónak, ha a párom ilyet kérne tőlem belemennék, de egyátalán nem találok semmi izgatót a dologban. Sokkal szívesebben nyelem le minthogy összekenjék vele a fejemet :)
2012. szept. 26. 11:24
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
én megalázónak tartom és pont ezért jön be annyira:D nekem ment már a szemembe csípett kb 10percig aztán kész jéé nem haltam meg:D én imádom:P
2012. szept. 26. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok, de nem igazán értem ezt az arcra élvezős dolgot. Engem nem izgat, meg utána kb nem adhatok neki egy csókot, mert megy egyből mosakodni. Baromira nem izgat, hogy úgy lássam a barátnőmet, mintha letüsszentettem volna...
2012. szept. 26. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
41%

Én pasi vagyok, először is ugyanennyi idős a kedvesem, és szeretjük egymást.

Mi amikor csináljuk, mindig megbeszéljük előtte, hogy hová menjen a dolog, vagy közben szól, hogy mit szeretne. Én egyáltalán nem tartom megalázásnak, és ő sem. Van úgy, hogy szól nekem, hogy kifejezetten az arcára szeretné, vagy éppen lenyelni, de van úgy, hogy én szeretném így. Nálunk ez nem jelent gondot. 19/f

2012. szept. 27. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!