Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátomnak, miután apám ilyen kellemetlenül bunkón viselkedett vele?
2 éve vagyunk együtt, de még a szüleimmel élek. A párom autószerelő, és már több alkalommal jávította apa autóját teljesen ingyen. Mindenkivel nagyvonalú, és önzetlenül segít (ez az egyik tulajdonsága, amiért szeretem)
Nemrég disznót vágtunk, és anya csomagolt a páromnak egy kis kóstolót: kolbász, sonka, szalonna stb, aztán apa dúrván ráförmedt anyára, mondván "Jó hogy te mindenkinek ingyen osztogatod a húst, ezért érdemes disznót tartani!" Mindezt a párom jelenlétében. Ezekután persze nem fogadta el, hanem csak illedelmesen elköszönt, és hazament.
Azt hiszem ez volt egész életem legkellemetlenebb jelenete, nagyon szégyellem magam apám miatt.
Szekunder szegyenerzet.
1 dolog vigasztaljon: sok a kocsog es a pia nem mindenkibol a jot hozza ki.
Szerintem apáddal utólag - mikor nincs kiborulva, nem fáradt, nem részeg, stb - meg kellene beszélned, hogy ez durva és igazságtalan sértés volt. Talán anyádnak is ez lehet a véleménye, és melletted áll. Összeveszni nem érdemes, de szó nélkül sem hagynám.
A párod nem téged fog hibáztatni, de persze akkor is rossz érzés ez neked. Talán valami kimagyarázást megér: csak rossz passzban volt, valaki másra értette ...
És legközelebb figyelj, hogy tőle se várjanak ingyen semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!