Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a barátomnak, miután apám ilyen kellemetlenül bunkón viselkedett vele?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, de még a szüleimmel élek. A párom autószerelő, és már több alkalommal jávította apa autóját teljesen ingyen. Mindenkivel nagyvonalú, és önzetlenül segít (ez az egyik tulajdonsága, amiért szeretem)

Nemrég disznót vágtunk, és anya csomagolt a páromnak egy kis kóstolót: kolbász, sonka, szalonna stb, aztán apa dúrván ráförmedt anyára, mondván "Jó hogy te mindenkinek ingyen osztogatod a húst, ezért érdemes disznót tartani!" Mindezt a párom jelenlétében. Ezekután persze nem fogadta el, hanem csak illedelmesen elköszönt, és hazament.

Azt hiszem ez volt egész életem legkellemetlenebb jelenete, nagyon szégyellem magam apám miatt.

nov. 15. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha ket eve egyutt vagytok biztosan ismer teged annyira, hogy tudja, te nem olyan vagy, mint az apad. Erezze magat o kellemetlenul. Nem hiszem, hogy emiatt rad kellene haragudnia.
nov. 15. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem fog rád haragudni. Valóban elég kellemetlen. Kérj elnézést apád nevében,aztán lapozzatok.
nov. 15. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Hát elmagyarázod neki, hogy nem pont rá értette hanem mindenkire akinek ingyen osztogatta anyukád a kaját és persze te hozod fel, hogy soha többet a párod ezentúl ne csináljon meg nektek ingyen semmit!
nov. 15. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Különösebben semmit, nem neked kell rosszul érezni magad más bunkósága miatt. Legfeljebb annyit mondhatsz, hogy nyilván te is tudod, hogy a fater egy tahó, és hogy nyilván nem köteles ingyen dolgozni neki.
nov. 15. 12:02
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Apádnak kéne elnézést kérni, de gondolom nem fog szóval tedd meg te és esetleg anyukád. Máskor meg tényleg ne csináljon ingyen semmit.
nov. 15. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Én azért biztos megmondtam volna apámnak ha ilyesmit kijelent hogy akkor a kocsiját se várja el hogy ingyen meg fogja csinálni.
nov. 15. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szekunder szegyenerzet.

1 dolog vigasztaljon: sok a kocsog es a pia nem mindenkibol a jot hozza ki.

nov. 15. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7: Jogos, csak sajnos ez egy eléggé kiszolgáltatott helyzet. Van, hogy hosszabb távon bölcsebb hallgatni.
nov. 15. 13:16
 9/10 SZTANN ***** válasza:

Szerintem apáddal utólag - mikor nincs kiborulva, nem fáradt, nem részeg, stb - meg kellene beszélned, hogy ez durva és igazságtalan sértés volt. Talán anyádnak is ez lehet a véleménye, és melletted áll. Összeveszni nem érdemes, de szó nélkül sem hagynám.

A párod nem téged fog hibáztatni, de persze akkor is rossz érzés ez neked. Talán valami kimagyarázást megér: csak rossz passzban volt, valaki másra értette ...

És legközelebb figyelj, hogy tőle se várjanak ingyen semmit.

nov. 16. 20:58
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Mondd el a párodnak, hogy egy disznóvágás fárasztó stresszes munka, és apád nyilván ettől volt deprimált állapotban.
nov. 17. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!