Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem szerertitek hogy ha az arcotokba élveznek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 07:32
1/16 anonim válasza:
Jaaa, hát én úgy tudtam, hogy szeretitek... :)
2/16 anonim válasza:
1. Mi van, ha a szemembe megy?
2. Elrontaná a sminkem.
3. Én örömmel le is nyelem inkább.
4/16 anonim válasza:
Majd megtudnád, ha a te arcodra élvezne valaki.
5/16 anonim válasza:
Mert megalázónak tartom.Nekem nem jön be,de biztos akad,akinek igen.
6/16 anonim válasza:
Én szeretem. De nem kérek privátot.
7/16 anonim válasza:
Mert ezt megalázásnak szánjátok. Csak sokan nem tudják, és belemennek, mert azt hiszik, menő.
Ti meg jót röhögtök rajtuk.
8/16 anonim válasza:
Én is annak szánom és Imre is, meg Béla és Tibi is?
9/16 anonim válasza:
Nem. Megalázás az ha rász@rnak a fejemre és azt mondják csússzak rajta. De hát a szerelemben minden megengedett.
10/16 anonim válasza:
Tedd fel a kérdést magadnak is. Te szeretnéd?
És itt most nem elsősorban a megalázásra gondolok. Pusztán fizikai oldalról nézve is kellemetlen, szembe, orrba, hajba mehet a cucc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!