Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így?
Figyelt kérdés
Én vagyok az egyetlen ebben a háztartásban, aki pénzt keres! Én végzem a házimunkát, nekem kell főznöm, én vásárolok be, egyszerűen mindent nekem kell csinálnom. Ez mennyire van rendben manapság, és mi lehet az oka hogy nekem így kell élnem?tegnap 23:01
1/6 anonim válasza:
Hát csak azt tudom elképzelni hogy esetleg mert saját ingatlanban vagy tehát a másiknak nem otthona.
Már nem azért, de egy pasinál én se takarítanék főznék olyan alapon csak, hogy mert járunk.
2/6 anonim válasza:
Jav:Lehet félreérthető volt, de szóval csak annyitol hogy mert járunk ill kapcsolat, én se vinném másnak a háztartását.
3/6 anonim válasza:
Volt, hogy ezt a problémát jelezted az érintett háztartásbelieknek?
Lehetne erről egy vasárnapon beszélni, hogy ki mit vállal be a következő héten feladatként és akkor nem te végeznél mindenféle feladatot egyedül.
4/6 anonim válasza:
Most épp az én párom se dolgozik, de ő fullon viszi a háztartást.
Miért van ez így nálatok? Párod mot csinál, egész nap ül és néz ki a fejéből vagy mi???
5/6 anonim válasza:
Szóval rajtad kívül a háztartásban mindenki egy ingyenélő haszontalan léhűtő.
Ha nálad van minden aduász, akkor miért nem lépsz?
6/6 anonim válasza:
Semennyire nincs rendben ezt te is tudod. Itt inkább az a kérdés ezt miért hagyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!