Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti megengednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti megengednétek hogy a barátnőtök/feleségetek más nővel szexeljen?

Figyelt kérdés
Mit reagálnátok ha felhozná a témát és lenne e vagy milyen kikötésetek lenne úgy hogy ő nem szeretné ha néznétek őket közben.

ma 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sok mindenre nyitott vagyok, de azt elvárom, hogy az ismerkedési szakaszban azért derüljenek ki a nem szokványos vágyak és elképzelések.

Egyébként megegyezés kérdése. Viszont ha valamit az egyik félnek lehet, akkor lehessen a másiknak is.

ma 14:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha már a kapcsolat elején tudod hogy a nőnek lenne rá igénye ha te sem bánod, szóval ha ez nem volt titok sosem csak most telibe rá kérdezne hogy bánnád e.. így gondoltam a kérdést.
ma 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha a kezdetektől fogva tudok róla, és megbeszéltük, hogy rendben van, akkor persze, hogy lehetne neki.
ma 14:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem lett ez megbeszélve hogy lehet csak annyi hogy őt érdekli a dolog amúgy.. Most kellene rábólintani vagy megmondani hogy sajnálom de nem fér bele.
ma 14:11
 5/10 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
69%
Nélkülem élné meg a szex bármely formáját, amibe beleszólásom se lenne és még csak nem is nézhetném? Szakítás, válás lenne. Ilyen kapcsolatra nincs szükségem.
ma 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Megengedném,izgatna is.
ma 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőt megengednék neki, bár valószínűleg szeretném látni őket, de ha ragaszkodik, hogy nem lehetek jelen, akkor mielőtt sor kerülne rá mindenképp szeretnék találkozni a kiszemelttel és egy laza beszélgetést folytatni. Csak kiderítsem nincsenek-e olyan jelek, hogy rossz vége lehetne. Aztán csak remélni lehetne, hogy tényleg lánnyal van, nem csak egy barátnőt vont be alibinek és a beleegyezésemmel kufircol más faszikkal.....
ma 14:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez amúgy korrekt. 👍
ma 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Így vagyok vele én is, nem azért vagyunk házasságban, hogy mással éljük meg a szexualitásunkat. Ez megcsalásnak minősül akkor is, ha tudok róla.

Nyilván egy valamilyen módon való hármasozás megint más téma, nyilvánvalóan izgatna a dolog, de az ilyen jellemzően nem ér jó véget, úgyhogy ebbe se mennék bele. A kapcsolat ofntosabb, mint a pillanatnyi öröm, vagy a vágyak beteljesülése.

ma 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
80%

"Nem lett ez megbeszélve hogy lehet csak annyi hogy őt érdekli a dolog amúgy"

Ilyen nincs. Nehezen tudnám elképzelni, hogy tudok róla, de nem beszéljük meg az ezzel kapcsolatos dolgokat. Ha szóba kerül, akkor nem fogom csak egy vállrándítással elintézni, hanem bizony akkor kifaggatom, hogy lehetségesnek tartja-e, hogy vágyjon rá? És akkor ezt is letisztázzuk már az elején. Kicsit olyan töketlenkedésnek tűnik nekem az, hogy elmondja, én meg oké, tudomásul vettem, aztán majd hónapokkal, vagy évekkel később meg amikor előáll vele, hogy akarná, én meg csak pislogok, hogy mit tegyek? Holott már az elejétől fogva tudtam róla...

Szóval ilyen nincs, hogy tudok róla, de halvány fogalmam sincs róla, hogy mi lenne ilyenkor a forgatókönyv.

Egyébként alapvetően monogám biszex pasi vagyok, szóval nekem az az alapvető hozzáállásom egy kapcsolathoz, hogy akkor mi egymásnak vagyunk, és nem kell a szerelmemen kívül más, de ha úgy van, nyitott vagyok kompromisszumokra. Alapelvem, hogy amit egyik oldalon szabad, azt a másikon is. Ha pusztán a nemi vágy kiélése a cél, akkor nyugodtan legyen nővel, lehetőleg kizárólag a szexualitás megélése miatt. (Érzelmileg maximálisan monogám vagyok.) Viszont "cserébe" akkor én is elvárok hasonló szintű szabadságot, nyilván szintén "csak" szexuális indíttatásból. Akkor ez így rendben lenne.

Exem egyébként biszex volt, és meg is beszéltük, hogy ha nővel akar lenni, akkor oké, de akkor én is fenntartom a jogot, hogy én meg pasival legyek. Aztán végül több évig tartott a kapcsolatunk, de egyszer sem akart nővel szexelni.

Viszont egy másik exem meg hetero volt, viszont ő volt az, aki állandóan győzködött, hogy mellette járjak el pasizni, annyi volt a kérése, hogy ne csak egy pasi legyen képben (mert az olyan, mintha párkapcsolatban lennék vele...), és hogy vagy megnézhessen mindket, vagy számoljak be róla neki.

Végül azonban nem éltem ezen lehetőséggel.

ma 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!