Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ime a nap kerdese! Fiuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ime a nap kerdese! Fiuk vallaszoljatok! Nos?

Figyelt kérdés
Szoval. Nem fekudtem ossze senkivel, tuti nem vagyok terhes, nem izgulok hogy megcsal, es meg csak nem is untatlak a a szemelyes kerdesekkel (pl.mekkora a farkatok vagy bejovok e nektek). Ez egy laza barati kerdes. Ne cikizettek es nem kellenek a bena megjegyzesek. Kosz. Szoval en mindig fius lany voltam, most is az vagyok. Fiu barataim voltak es nagyon jol kijottunk, en is egy voltam kozulluk. De most hogy van a kozepiskola, itt nem ismernek, es nem biztos hogy baratikent kezelik a felolem jovo nagymerteku kozeledest. Marmint nekem ez a norm. Elso nap mar hozzajuk csatlakoztam. Veluk marhulok es a kozelukben vagyok. De feltunt hogy ok ezt mashogy fogadjak. Nem tartjak termeszetesnek es szemelyes kozelitesnek gondoljak. A lanyok is azzal csesztetnek hogy ez meg ez tetszik nekem. Huje pitsak. Szoval mit gondoltok? A fiuk (ne haragudjatok hogy altalanositok) SZEMELYES kozelitesnek tartsak a nekem megszokott "bajtarsi" vidzonyt?

2012. szept. 25. 22:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alexnek igaza van. Ennyi, meg kell, hogy ismerjenek. De még sokat változhatsz te is most jönnek majd csak az igazi változások. :)
2012. szept. 26. 02:36
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem csak furcsa nekik a helyzet, de majd megszokják és velük is jóba leszel
2012. okt. 6. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!