Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerethettem egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethettem egy lányba egy kérdése, és egy válasza miatt?

Figyelt kérdés

#macskandur
2012. jún. 28. 01:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Beleszerettél?
2012. jún. 28. 01:47
 2/11 anonim ***** válasza:
hát ha ezek voltak azok hogy " szeretnél velem kefélni? , nem akarok gyerekeket " akkor lehet
2012. jún. 28. 01:47
 3/11 A kérdező kommentje:
amúgy igen, szerintem beleszerettem :D
2012. jún. 28. 01:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Szuper! :) Erre bontok egy sört! Egészségetekre! :)
2012. jún. 28. 02:02
 5/11 anonim ***** válasza:
mi volt a kérdés, és mi volt a válasz? :D kíváncsi vagyok, talán még én is beleszeretek... nem ám, vicc volt :) na de tényleg, mi volt az a kérdés/válasz amitől szerelembe estél? :)
2012. jún. 28. 02:22
 6/11 A kérdező kommentje:
valami análfűrészről volt szó...
2012. jún. 28. 03:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, lehetseges. A stilusa utan kialakulhatott benned egy ideal kepe amit parositasz azzal az irott stilussal amit olvastal tole, es ezaltal megalkodtad magadnak a tokeletes not. Nem tul szerencses mert a tobbi not is ehhez a "fiktiv"nohoz fogod hasonlitani akivel nem is beszeltel csak par mondatot olvastal tole. Mellesleg ha ossze is jonne a talalka ezzel a lannyal addigra akkorara nonenek az irrealis elvarasaid hogy hatalmasat csalodhatnal! Nem mondtam hogy lehetetlen csak rizikos a lelkiallapotodra valo tekintettel. Egy ilyen magad okozta csalodas konnyen a depresszio melegagya lehet! Ha ettol nem felsz egy probat megerhet de csak ugy alj hozza hogy

torlodtorlod a benned eddig kialakult elvarasokat es ugy allsz a dologhoz hogy jo moka lesz igy ismerkedni de ne tegyel fel mindent egy olyan lapra ami nincs is ott( a baratnodet ezert ne dobt!)

Sok sikert,akarmit is csinalsz!

2012. jún. 28. 12:14
 8/11 A kérdező kommentje:
7 es válaszoló köszönöm szépen a választ! :)
2012. jún. 28. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit!

7-es vagyok.

2012. jún. 28. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen!!! :) Én is választ kaptam a 2 kérdésemre :)
2012. jún. 30. 16:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!