Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK KÉRDÉSE! Kedvelni valakit, de annyira mégsem, hogy a párotok legyen, hogy van ez?
Na, örlüök hogy itt vagy.
Meséld már el nekem, hogy miért nem? Kedveled, mert elvagy vele nagyon jól. Ő is veled. Akkor hogyhogy nem?
az egyik szaktársam. jó nő. az egyik haverom barátnője. az egyik legjobb barátom. nem akarok tőle barátságon kívül semmit.
és ez mind 1 személy
De az a gond, hogy nem osztja meg velem a gondolatait, ezen a téren. Bármit elmond, de ezt nem. Hogy hogyan lát engem, mit akar.
Nagyon bánt. Tudom, hogy kedvel, mert le sem tudom magamról vakarni, de tudja, hogy én kedvelem őt, mégsem kellek. De mégis keres, miért?
Nem természetes a barátságotok?
Magyarán te nem hiszel fiú lány barátságba. Két fél nem barátkozhat anélkül, hogy ne jönnének össze? Szerintem ez hülyeség. A szerelmet nem lehet megmagyarázni, jön-jön nem jön nem jön... Ebbe sajnos nem lehet belekötni. Van egy srác nagyon fontos vagyok neki (állítása szerint) és kedvel és nem sok emberrel olyan őszinte mint velem, mégse akar tőlem semmit... Pedig én szerelmes vagyok belé és mindent megtennék érte... Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!