Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK KÉRDÉSE! Kedvelni valakit, de annyira mégsem, hogy a párotok legyen, hogy van ez?
Nem kell célozgatnom, tudja mit érzek. Elmondtam.
De miért nem hagy békén akkor? Mondtam, hogy talán elfelejteném, ne keressük egymást. Megkérdeztem mit gondol? Nem mondta el. Csak keres, és talán közelebb áll hozzám, mint valaha.
Miért van ez így?
mi az, hogy nem ad választ?
-Szeretlek!
-Váááá!
és elrohan?
nehéz kérdés! egyszer voltam ilyen helyzetben. magam sem tudtam mit érzek, mit nem. hiányzott az a kis plusz amit nevezzünk szikrának. csinos, okos lány volt akivel mindent meg tudtunk beszélni, de mégis megakadt a dolog, pedig mindkettőnk gondolkozott azon, hogy mi lenne ha...
ahogy már mondtam én hiányoltam azt a plusz érzést amit már éreztem és jó lenne újra átélni! bár közrejátszott, hogy előtte nagyon szerelmes voltam egy másik lányba ami nem múlt el nyomtalanul.
hiába, nehéz dolog a popszakma!
Nem elszaladt. Egy őrült pillanatomban egyik este, miután felhúzott, telefonon megírtam. Nem reagált, nyugalom, olvasta, csak nem válaszolt. Pedig meg is kérdeztem mit tegyünk, hagyjuk egymást?
Frászt, nem változott semmi, ugyanúgy keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!