Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit szól majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit szól majd hozzá a barátom? (Férfiak kérdése)

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, a párom 41. Sok éve vagyunk már együtt. Úgy gondolom, ideje elmondanom neki, hogy monotonnak, sablonosnak tartom a szexuális életünket.

Az a baj, hogy neki én vagyok a 4. nő az ágyában, nekem ő az első.

Az zavar, hogy mindig ugyanúgy csináljuk. Ugyaazok a pózok, mozdulatok, nekem kicsit ez egyhangú.

Több szexet szeretnék, több pózban és több érzelemmel. Utóbbinál arra gondolok, hogy néha vad szex, néha lágy. Olyan jó lenne.

És ami még zavar, nem izgat fel eléggé, túl száraz vagyok még behatoláskor.

Tudom, hogy volt pár nője, de úgy érzem nem egy lepedő akrobata. De félek, hogy bármennyire is finoman közlöm, megbántom.

Mit gondoltok?

2012. júl. 18. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És annak mi lehet az oka a Te érzelemvilágodban vajon, hogy száraz maradsz?
2012. júl. 18. 17:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Még el sem kezdjük igazán, de már tudom mi következik. Olyan, mintha mindig minden forgatókönyv szerint menne.

7 éve vagyunk együtt.

2012. júl. 18. 17:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Azért maradok száraz, mert nem izgat fel eléggé. Kb 2 percig csókolgatja a fülem, a nyakam, majd élvezi, hogy kényeztetem szájjal és részéről ennyi, máris durr bele..
2012. júl. 18. 18:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam, hogy nem hűlt-e ki a kapcsolatotok, vagy nincs-e valami egyéb párkapcsolati probléma (én nő vagyok egyébként, és magamból indultam ki a kérdés feltevésekor, de hát valamennyire csak egyformán működünk...)
2012. júl. 18. 18:04
 5/11 Dia90' ***** válasza:
Szerintem bátran mondd el neki, fontos a kommunikáció a szexben is...vagy csak simán vezesd rá az új dolgokra. Ha nem jó az adott póz, legfeljebb váltotok és nem úgy csináljátok máskor. :) Nem hiszem, h a kísérletezés miatt megsértődne, sőt, lehet, h még tetszeni is fog neki a változás. :)
2012. júl. 18. 18:04
 6/11 szamóca.. ***** válasza:

nem vagyok fiú, de alapvetően szerintem ezt verbálisan csak akkor kell felhozni, ha más lehetőség már nincs.

Próbáltad már rávezetni? próbáltál már te újítani? lepd meg valamivel, vagy szex közben sugallj neki dolgokat. válts pózt. kezdeményezz. táncolj, kötözd ki, állj kutyapózba a szőnyegre, vagy bármi.

és ha semmi akcióra nem reagál, akkor lehet verbálisan szólni hoyg ez így nem jó.

2012. júl. 18. 18:07
 7/11 ASOT ***** válasza:
minél jobban telnek múlnak az évek, annál jobban érződni fog a korkülönbség, míg te 30 évesen buliznál minden hétvégén ő 47 évesen ezt már lejjebb adja...
2012. júl. 18. 18:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Szereti ő is a szexet, csak sablonos. Régebben annyi volt, hogy hosszan simogatott, csókolgatott, na ez már sehol nincs.
2012. júl. 18. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Tulajdonkeppen pedofilnak szamitott, mikor osszejottetek, ha 17 eves voltal, o meg 34...de meg ha epp betoltotted a 18 is, eleg durva.

Bocs az offert.

Hat igen, aki hamar hosszutavu kapcsolatba csoppen, annak altalaban ez a vege...egy ido utan raun. Most valtoztass, mert meg par evet varsz es fiatalsagot elszall, nehezebben fogsz uj partnert talalni, mikor mar 30 evesen vegleg betelik a pohar, vegleg slampos lesz a kapcsolat.

Beszeld meg vele, mert ha nem tudtok valtoztatni ezen, akkor csak egymas idejet pazaroljatok.

A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, te pedig meg nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy lemondj az elvezetekrol. De meg 41 evesen is fiatal lennel ehhez.

2012. júl. 18. 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem: basszus, alap ha nem tetszik valami, szólsz. ENNYI. nem sok idő után....... milyen az a kapcsolat ahol valaki kussol? irritáló.
2012. júl. 18. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!