Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit szól majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit szól majd hozzá a barátom? (Férfiak kérdése)

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, a párom 41. Sok éve vagyunk már együtt. Úgy gondolom, ideje elmondanom neki, hogy monotonnak, sablonosnak tartom a szexuális életünket.

Az a baj, hogy neki én vagyok a 4. nő az ágyában, nekem ő az első.

Az zavar, hogy mindig ugyanúgy csináljuk. Ugyaazok a pózok, mozdulatok, nekem kicsit ez egyhangú.

Több szexet szeretnék, több pózban és több érzelemmel. Utóbbinál arra gondolok, hogy néha vad szex, néha lágy. Olyan jó lenne.

És ami még zavar, nem izgat fel eléggé, túl száraz vagyok még behatoláskor.

Tudom, hogy volt pár nője, de úgy érzem nem egy lepedő akrobata. De félek, hogy bármennyire is finoman közlöm, megbántom.

Mit gondoltok?

2012. júl. 18. 17:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9-es válaszolónak valamilyen szinten igaza van, de nem akarom szapulni a párod, mert érzelmi szálak fűznek hozzá. Nem csak a korkülönbség lehet a gond, hanem a személyiségetek érettsége. Egyszerűen, ha rá vagyok hangolódva a másikra, észreveszem, hogy valami nem úgy működik, és szóvá teszem, és a másikon is észreveszem, ha neki nem jó valami. 34 évesen valóban éretlenségre vall 17 évessel kikezdeni. Te azóta rengeteget értél, változott a személyiséged, hiszen most lettél egy-két éve felnőtt, ő meg nem változott. Ha egy párkapcsolatban az igényeidet (természetesen nem csak szexuálisról van szó) nincsenek kielégítve, akkor tovább kell lépni. Ő már nem fog veled fejlődni tovább, a kapcsolatotok stagnál.
2012. júl. 18. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!