Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ime a nap kerdese! Fiuk vallaszoljatok! Nos?
Új társaságba csöppentél, tehát meg kell, hogy ismerjenek.
Aztán, ha Te se változol, majd elfogadnak ugyanúgy, mint a régi fiú barátaid. Majd kialakul, No para!
Én is fiús lány vagyok, és általánostól egyetemig és munkahelyig először mindig egy csoport sráccal barátkoztam össze. Akárhova megyek, először a fiúk, ismeretlen környezetben, vagy ismerősben, teljesen mindegy.
Lehet úgy barátkozni velük, hogy ne értsék félre. És ehhez fölösleges "gizdulós" szöveg sem kell. Ha barátként akarom, hogy kezeljenek, akkor barátként fognak kezelni, ha ismerkedési szándékkal közeledek valaki felé, akkor pedig úgy kezelnek.
Meg kell találni azt az egyensúlyt, a határvonalat és kész. De még fiatal lehetsz, úgyis belejössz majd, főleg ha sokat lógsz fiúkkal...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!