Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Már sokszor hallottam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Már sokszor hallottam, hogy ha hosszúak egy fiúnak az ujjai, akkor lent is hosszú, ha meg kicsi akkor ott is kicsi. Ez igaz? Tényleg van összefüggés? :DD

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 19:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
81%
Nekem hosszú, művészi ujjaim vannak, jó is az ujjtechnikám, de a farkam csak 16centi sajnos.
2012. szept. 22. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Természetesen nekem is, mint itt az átlagnak 18 centi fölött van.:)
2012. szept. 22. 19:42
 13/20 Shai-Hulud ***** válasza:

Nahát, ez valóban érdekes!

Szép hosszú ujjaim vannak, és akárki akármit mond, igenis VAN ÖSSZEFÜGGÉS, mert megnéztem, és bizony OTT LENT, a lábujjaim is hosszúak!

2012. szept. 22. 19:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D #13 milyen kis okos vagy
2012. szept. 22. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Engem meg miért kellett lepontozni? Ennyit ér az őszinteség... #10 voltam
2012. szept. 22. 19:57
 16/20 A kérdező kommentje:
#10 csak azért mert nem a kérdésre válaszoltál xd nem lepontozás, az a "nem hasznos" jel xd és ez nem volt az
2012. szept. 22. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, sajnos ez előfordul, hogy a kis farkúakat szándékosan lepontozzák. Nem egyszer láttam már más kérdésnél is ilyet. Ez ellen nem tudsz tenni, el kell viselned. Vagy ha nagyon zavar, akkor tartsd inkább titokban, mint a valóságban is. Ennyit tudok javasolni. Egyébként az, amit VVMMvvmm is említett, hogy a GYK-n 18 cm az átlag, szerintem erre vezethető vissza, legalábbis részben. Akinek kicsi, az már nem is szól hozzá inkább, hogy ne cikizzék miatta, meg ne legyen lepontozva rögtön.
2012. szept. 22. 20:09
 18/20 A kérdező kommentje:
#15 nem azert pontoztam le hanem mert nem a kerdesemre adott valaszt. mindegyik ami nem hasznos lepontozom, mert ez a lenyege. az hogy kinek kicsi es kinek nem, nem ide tartozik csak hogy van e osszefugges.
2012. szept. 22. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:
23%
nekem rövidek az ujjaim és lent is az :D meg alacsony is vagyok :D Nekem minden összejött :D:D:D
2012. szept. 22. 21:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem 8,5 az ujjam a középső és 17-18 cm lennt. nincs nagy kezem,hülyeség.
2012. szept. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!