Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek ha egy lánynak hosszú körme van?
Figyelt kérdés
Nem 20 cm-es műkörömre, hanem saját egészséges kicsit hosszabbra hagyott körömre gondolok.2012. szept. 17. 17:32
2/8 anonim válasza:
Amíg nem mélyíti belém, addig igen.
3/8 anonim válasza:
Hát aztán engem nagyon érdekel.
4/8 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj ha szép egészséges nagy körmöd van lány létedre.
17/F
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,olyan,mint a karmok a macskán...
6/8 anonim válasza:
nekem kicsit hosszú, mindig szépen (ízlésesen) ki van festve.. barátomat néha véletlenül megkarmolom, de mindig azt mondja, ne vágjam le, mert jól néz ki :D én meg próbálok vigyázni vele :DD
7/8 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szerintem a lányokon kifejezetten jól néz ki a hosszú köröm. :)
Masztinál viszont vigyázzál! Vagy inkább kérd meg a barátodat, hogy ő ujjazzon meg, ne neked kelljen! :D
8/8 anonim válasza:
engem nem nagyon érdekel, ill. nem is nagyon tetszik a hosszú köröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!